U sredu 07.12.2016. u 16:00h pocinje sa radom SKOLICA KLIZANJA za sezonu 2016/2017 koju tradicionalno, po osmu godinu zaredom organizuje HK Spartak. Kao i u prethodnim sezonama, Skolica klizanja ce se održavati svaki radni dan (ponedeljak - petak) u terminima 9:00-10:00h (pocevši od 08.12.2016.) i 16:00-17:00h na Gradskom klizalistu u Subotici. Na kraju svakog treninga za sve polaznike je obezbeden topao caj. Cena mesecne clanarine (koja se racuna od datuma polaska u jednom mesecu pa do sledeceg istog tog datuma u narednom mesecu) iznosi 2.000 dinara po detetu (sve je ukljuceno u tu cenu), a u slucaju da žele da nam se prikljuce rodena braca/sestre, drugo dete ima popust 50% (1.000 din).

Na osnovu višegodišnjeg iskustva donja uzrasna granica koja se preporucuje za decake i devojcice je 4 pune godine, dok gornja granica ne postoji. Za sve polaznike koji nemaju svoje privatne/licne klizaljke, uspeli smo da obezbedimo klizaljke koje se dobijaju na korišcenje (besplatno), kako ova cinjenica ne bi predstavljala prepreku, ukoliko neko želi da nauci da se kliže sa nama. Za najmlade polaznike obezbedeni su i štitnici za kolena i za laktove, kako prvi padovi na ledu ne bi bili previše bolni i na kraju odbojni za nastavak obuke.

Tokom prethodnih sezona kroz našu Skolicu klizanja je prošao veliki broj naših najmladih sugradana i svima ova aktivnost može i treba da predstavlja odlicnu rekreaciju i trening u zimskom periodu, kada generalno zbog hladnoce najveci deo dece provodi vreme u zatvorenom prostoru, ispred TV prijemnika ili kompjutera, što predstavlja jedan od najvecih "problema" sadašnjice u razvoju dece.

Prilikom dolaska na treninge potrebno je doci malo ranije (15-30 minuta) kako bi se na vreme preobuli i bili spremni za pocetak obuke, a takode se preporucuje adekvatna garderoba (skafander ili termo pantalone, kapa, rukavice).

Za dodatne informacije slobodno kontaktirajte na 024552017 ili 0641465787.

Cekamo vas na ledu, budite u pokretu. Hvala unapred.

Sportski pozdrav.