SPARTANS 2013

U suboru 16.02.2013.godine u Subotici na Gradskom klizalistu je održan III medunarodni turnir "SPARTANS 2013" za igrace do 8 i do 10 godina starosti (selekcije U8 i U10) na kojem je ucestvovalo 13 ekipa iz 7 klubova i 3 države - ukupno oko 150 dece.

Na turniru za U10 nastupile su ekipe STARI GRAD (Sarajevo), TISZA VOLAN (Segedin), C.ZVEZDA (Beograd), NS STARS (Novi Sad), SPARTAK 1 i SPARTAK 2. Na turniru za selekcije U8 nastupile su ekipe STARI GRAD (Sarajevo), TISZA VOLAN (Segedin), C.ZVEZDA (Beograd), PARTIZAN (Beograd), Taš (Beograd), NS STARS (Novi Sad) i SPARTAK. Najveca pobeda celokupnog turnira je bilo fantasticno druženje i provod same dece kao i njihovih roditelja koji su zajednicki bodrili svoje klubove sa tribina. Svi ucesnici su otišli svojim kucama prepuni pozitivnih utisaka i prezadovoljni gostropimstvom i organizacijom domacina, gde su najveci deo posla izneli sami roditelji subotickih hokejaša.

Ukupno je odigrano 32 utakmice na kojima su najmladji hokejasi pokazali svoje veliko znanje, talenat i ljubav prema najbržoj kolektivnoj igri na svetu. Na turniru nije vodena nikakva rezultatska evidencija jer je to bilo u drugom planu, a sva deca su na kraju turnira dobila medalje za dugu uspomenu na ovogodisnji turnir. Na svecanom otvaranju je poblize predstavljen projekat pokrivanja klizalista u Subotici, kako bi vec od sledece sezone sve selekcije HK Spartak imale kvalitetniji led na duži vremenski period.

HK Spartak 1 (ekipa U10): Sudarevic, Horvacki, Pajic, Sigulinski M., Konkolj Šok, Jaramazovic, Domijan, Mrvic, Feher B., Horvat A.

HK Spartak 2 (ekipa U10): Đukanovic, Sabo Rac A., Kostic, Mickoski, Herbatin, Peceric P., Sabo Rac M., Antonijevic, Bašic P. Filip, Bašic P. Andrej, Kiš

HK Spartak (ekipa U8): Sabo Rac A., Đukanovic, Bašovic, Fazekaš, Feher C., Horvat M., Šandor, Sekulic, Bukvic, Dobo, Vaštag I., Lulic, Peceric S., Rac Szabo H., Kovacevic

Nadamo se da cemo sledece sezone uspeti da organizujemo dvodnevni turnir, na koje ce ucestvovati još više ekipa i gde ce se odigrati još više utakmica.

Vidimo se na turniru "SPARTANS 2014"!!!