Novi Sad, 18/19/11.17.
U subotu i nedelju, Novom Sadu je održan prvi ovosezonski turnir JHL. JHL je takmicenje u kojem ucestvuje 4 kluba iz 3 države (HK Vojvodina/Novi Sad/SRB , HK Vukovi/Sarajevo/BiH , HK Siscia//Sisak/Hrvatska i HK Spartak/Subotica/SRB), sa po svoje 2 selekcije (U12 i U15), igra se turnirski tj svako sa svakim 4 puta (svaki grad ce biti domacin jednog okupljanja). U subotu i nedelju, 18/19.11. u Novom Sadu je održan prvi ovosezonski turnir na kojem je HK Spartak postigao sledece rezultate:
U15:
Spartak - Vukovi 1:2
Spartak - Siscia 2:8
Spartak - Vojvodina 3:5

U12:
Spartak - Vukovi 8:1
Spartak - Siscia 19:0
Spartak - Vojvodina 4:1

Sastav ekipe U12: Konakov Novak, Penava Veljko, Sekulic Elena, Nad Mateja, Kukaras Luka, Bem Karlo, Temunovic Vanja, Stantic Sara, Gladic Petra, Rajkovic Martin, Vaštag Ivett, Rac Sabo Hanna, Milodanovic Ana, Bencic Anastasija, Dvornic Stevan, Popov Jovana, Distl Dominik i Prcic David. Treneri: Kolaric Aleksandar i Brestovac Uroš.

Sastav ekipe U15: Đukanovic Luka, Vereš Sintia, Đordevic Aleksandar, Distl Džuliano, Jaramazovic Maximilian, Vincic Smiljana, Vaštag Mark, Rac Sabo Lilla, Vucic Aleksa, Stantic Dario, Feher Balint, Feher Congor, Šandor David i Horvacki Igor. treneri: Kolaric Aleksandar i Brestovac Uroš.
   
Budimpesta, 18.11.17
Selekcija U12 je u subotu 18.11.2017. imala takode utakmicu u kombinovanom sastavu sa HC Kiškoroš u sklopu "B" Prvenstva Madarske, gde su na gostovanju u Budimpešti protiv HC Pesterzsebeti doživeli tek drugi poraz ove sezone rezultatom 5:0.

Za kombinovani sastav, od subotickih igraca su nastupali: Peceric Slaven, Kuntic David, Vucinic Vasilije, Antonijevic Aleksandar i Jankovic Ognjen. Trener: Jaramazovic Zoran.
Budimpesta, 12.11.17
Selekcija Spartaka U12 je nastupila u kombinovanom sastavu sa ekipom Kiškoroša u sklopu "B" Prvenstva Madarske, na izuzetno jakom gostovanju u Budimpešti, protiv domace ekipe UTE.U vrlo napetom i neizvesnom mecu, punom grube igre i nesportskog ponašanja, narocito od strane domacih igraca, a koje sudije nisu adekvatno sankcionisale, došlo je do podele bodova, postignutim rezultatom 3:3 (1:1 0:1 2:1), a sva 3 gola za Spartak/Kiškoroš su postigli suboticki igraci (Kuntic David 1 gol, Antonijevic Aleksandar 2 gola).

Sastav U12, igraci iz Subotice: Antonijevic Aleksandar, Jankovic Ognjen, Kukaras Luka, Kuntic David, Nad Mateja, Peceric Slaven i Vucinic Vasilije. Trener: Jaramazovic Zoran.  
Budimpesta, 11.11.17
Selekcija U14 je nastupila u Budimpešti, protiv domaceg Ferencvaroša, u sklopu "B" Prvenstva Madarske, i na žalost doživela drugi vezani poraz u ovom takmicenju od trenutno kvalitetnijeg sastava rezultatom 6:1 (1:0 4:0 1:1). Jedini pogodak za ekipu Spartak-Kiškoroš je postigao Sabo Rac Maksim.

Sastav U14, igraci iz Subotice: Sabo Rac Albert, Peceric Petar, Kostic Luka, Kiš Matej, Sabo Rac Maksim, Peceric Slaven, Antonijevic Aleksandar, Feher Balint, Feher Congor, Rac Sabo Lilla, Šandor David i Vucic Aleksa. Trener: Jaramazovic Zoran.
Kiskoros, 11.11.17.
Selekcija U8 je nastupila na turniru u madarskom Kiškorošu, i to sa svoje dve ekipe (ukupno 20 decaka i devojcica). Obe ove ekipe su na turniru odigrale po 4 utakmice i zabeležile po nekoliko pobeda, poraza i nerešenih rezultata, ali je u ovom uzrastu najbitnije da su odigrali svoje "takmicarske" utakmice i da se sve više navikavaju na pravila i nacin igre.

 
Selekcije U16 i U12C, ukupno 21 igrac/ica, su u subotu 11.11. odradile dvoiposatni trening na ledu u ledenoj hali u Kiškorošu, kao pripremu za odlazak na prvi dvodnevni ovosezonski turnir JHL (Junior Hockey League) koji ih ocekuje za sledeci vikend u Novom Sadu, a na kojem ce pored subotickog Spartaka i domace Vojvodine još ucestvovati i HK Siscia (Sisak, Hrvatska) i HK Vukovi (Sarajevo, BIH). Na ovom treningu nam se u strucnom radu prikljucio i trener iz SAD, Joey Fabec, koji je preko nastavka saradnje sa organizacijom "Hockey Without Borders" stigao u Evropu i trenutno pomaže u radu sa ekipom HC Kiškoroš, a cim bude postavljena ledena ploca na Gradskom klizalištu u Subotici on ce se prikljuciti svakodnevnom radu u našem klubu i gradu.
Novi Sad, 11.11.17.
Selekcija U10 je nastupila na Erste Bank - Liga buducih šampiona, turnir u Novom Sadu u sklopu Prvenstva Srbije, na kojem je ucestvovalo ukupno 6 ekipa, igralo se svako sa svakim i "desetke" Spartaka su zabeležile 3 pobede i 2 poraza, što je u ukupnom plasmanu bilo dovoljno za 3.mesto.

Sastav U10: Konakov Novak, Bem Karlo, Temunovic Vanja, Penava Ognjen, Miladinovic Stefan, Brestovac Relja, Bencic Mihajlo, Milodanovic Filip, Kujundžic Nikola, Marton Leon, Gubicak Leon, Nimcevic Andrej, Gladic Petra i Popov Jovana. Trener: Brestovac Uroš.
   
Beograd, 04/05.11.17.
HOLBUS 2017 - 3. Memorijalni medunarodni turnir "Mirko Holbus", za selekcije U8 i U10, u organizaciji HK Partizan, održan je u subotu i nedelju (04/05.11.2017.) u Beogradu, na kojem je nastupilo ukupno 30 ekipa (u selekciji U8 - 10 ekipa i u selekciji U10 - 20 ekipa) iz 7 država (Austrija, Slovacka, Slovenija, Hrvatska, Madarska, BiH i Srbija), i na kojem je u 2 dana odigrano ukupno neverovatnih 145 utakmica. Ovo je po kvalitetu ekipa sigurno bio najjaci turnir u regionu u poslednjih 10-ak godina. Svoje nastupe na ovom turniru su zabeležili i suboticki decaci nastupajuci za HK Spartak, i devojcice koje su na ovom turniru nastupale za ekipu Girls Serbia (kombinovani sastav sa devojcicama iz SU, NS i BG).

Selekcija U8 je na turniru zauzela 8. mesto u ukupnom plasmanu, sa skorom od 2 pobede i 7 poraza, što u ovom momentu predstavlja i realni domet ove ekipe. Ono što "raduje" jeste cinjenica da postoji dosta prostora za napredak, koji ce narocito dodi do izražaja cim u Subotici bude postavljena ledena ploca na Gradskom klizalištu i kada svakodnevni trenažni procesi budu sprovodeni u tom ambijentu. Decaci su dali svoj trenutni maksimum, a zalaganje i borbenost su bili fenomenalni.

Selekcija U10 je napravila najvece iznenadenje na celom turniru, što je bio opšti utisak svih prisutnih navijaca, trenera, organizatora... Iako je u ukupnom plasmanu zauzeto "samo" 6. mesto (od 20 ekipa), ono što je zadivilo sve ljubitelje hokeja jeste neverovatna borbenost i zrelost subotickih decaka, koji su ovim elementima nadomestili cinjenicu da i dalje vecinu treninga obavljaju na "suvom" (jedino naš klub i ekipa iz Sarajeva trenutno nemaju led). Iza HK Spartak u ovoj konkurenciji su ostale bukvalno institucije hokeja u regionu, kakve su HK Olimpija iz Ljubljane (ciji trener je bio Jure Vnuk, jedan od najboljih igraca Slovenije u poslednjih 20 godina), HDD Bled iz Slovenije (ciji voda ekipe je bio Grozdi Hiti, jedna od najvecih legendi hokeja u staroj Jugoslaviji), zatim HK Medvešcak iz Zagreba (ciji seniori trenutno igraju u EBEL-u, a prethodne 3 sezone su igrali ruski KHL), zatim uvek neugodni HK Mladost iz Zagreba, pa KMH iz Budimpešte (koji je podržan od strane kanadskog hokejaškog saveza), zatim domacin, beogradski HK Partizan (koji je ove sezone raspustio seniore i maksimalno se posvetio radu sa mladim kategorijama)... Zaista smo ponosni na podatak sa ovog turnira, da se Spartak u mecevima sa direktnim rivalima sam izborio za ovaj plasman pobedom nad HK Medvešcak A (2:0) i nerešenim rezultatom sa HK Olimpija (1:1). Kao treceplasirani u svojoj grupi, iza neprikosnovenih Austrijanaca i ekipe MAC A, u utakmici sa treceplasiranim MAC B iz druge grupe za 5/6 mesto u ukupnom plasmanu, doživeli smo pomalo nesrecan poraz rezultatom 1:2. Osvajaci turnira u selekciji U8 su bili HK Olimpija Ljubljana, a u selekciji U10 ekipa HK Best iz Slovacke.

Prilikom proglašenja najistaknutijih pojedinaca na turniru, za najbolju žensku igracicu, u kategoriji U8 je proglašena MANDIC ANTONIJA iz HK Spartak, što ce predstavljati dodatni motiv i razlog za popularizaciju ženskog hokeja i u Subotici. Na Holbusu su, od subotickih decaka i devojcica, nastupili: Konakov Novak, Bem Karlo, Temunovic Vanja, Penava Ognjen, Gubicak Leon, Marton Leon, Miladinovic Stefan, Bencic Mihajlo, Brestovac Relja, Kujundžic Nikola, Milodanovic Filip, Gladic Petra, Popov Jovana, Poljakovic Filip, Popov Novak, Sabo Rac Emil, Iveljic Matija, Budincevic Petar, Milanko Danilo, Krstin Ognjen, Ponjavic Andrija, Bjelan Mitja, Mandic Antonija, Andelkovic Luka, Lukic Dunja, Rajkovic Marjan, Kovac Nina. Treneri: Kolaric Aleksandar i Brestovac Uroš.
                                
Budimpesta, 04.11.17.
Selekcija U12 je u kombinovanom sastavu sa Kiškorošom nastupila u sklopu Prvenstva Madarske, i to i u B i u C kategoriji. Obe kombinovane ekiep su imale svoje utakmice u Budimpešti i obe ekipe su ovog vikenda bile i rezultatski uspešne, zabeleživši dve izuzetne pobede. Ono što posebno raduje jeste konstantno visok nivo kvalitetne igre koji iz vikenda u vikend beleže igraci u selekciji U12, da su naši igraci nosioci igre, jer su od 8 golova na utakmici Vs Gepard cak 7 postigli suboticki igraci (Kuntic David 1, Peceric Slaven 3 i Antonijevic Aleksandar 3).

"B" Prvenstvo: Gepard A - Spartak/Kiškoroš 1:8
"C" Prvenstvo: Sportorszag SC - Spartak/Kiškoroš 1:3

Clanovi obe ove ekipe, od subotickih igraca/ica su bili: Vaštag Ivett, Stantic Sara, Rac Sabo Hanna, Distl Dominik, Bencic Anastasija, Milodanovic Ana, Dvornic Stevan, Rajkovic Martin, Vucinic Vasilije, Antonijevic Aleksandar, Peceric Slaven, Kuntic David, Nad Mateja, Prcic David i Kukaras Luka. Trener: Jaramazovic Zoran.

Beograd, 03.11.17.
Selekcija veterana HK Spartak je u petak 03.11.2017. imala prvu utakmicu u sklopu Prve B Lige Srbije, utakmicom u Beogradu protiv domace ekipe Hk Drvene nogice, na kojoj je gostujuci sastav uspeo da napravi mini iznenadenje na startu šampionata i da zaleleži prvu pobedu rezultatom 6:4 (2:1 3:1 1:2). Najstarija takmicarska kategorija Spartaka je tokom cele utakmice kontrolisala igru i zahvaljujuci dobroj igri, narocito u poslednjih 10ak minuta utakmice, kada se domacin približio na 5:4, uspeo da ostvari lep rezultat.

Za HK Spartak su nastupili: Janackovic Zoran, Krstic Vanja, Brestovac Uroš, Ladocki Caba, Šandor Žolt, Desnica Prvoslav, Koso Mikloš, Vecic Vladimir, Skenderovic Aleksandar, Dakic Srdan i Kerleta Miodrag. 
Dunaujvaros, 21.10.17.
Selekcija U14 je nastupila u sklopu „B“ Prvenstva Madarske, sa utakmicom koja je odigrana u Dunaujvarošu, gde je kao domacin ekipa Spartak/Kiškoroš ugostila ekipu SC Jaszberey, i koja je završena pobedom „domaceg“ sastava rezultatom 5:3 (4:0 1:3 0:0).

Ekipa u kojoj više od ľ igraca cine decaci iz Subotice je sa odlicnom i disciplinovanom igrom nastavila pobedonosni niz u ovom takmicenju, a vec sledece subote (28.10.) ih ocekuje pravi ispit kada putuju u Budimpeštu, na noge izuzetno kvalitetnoj ekipi UTE, koja važi za prvog favorita ove lige.

Sastav U14 igraci iz Subotice: Sabo Rac Albert, Kostic Luka, Kiš Matej, Antonijevic Aleksandar, Peceric Petar, Sabo Rac Maksim, Feher Congor, Feher Balint, Šandor David i Vucic Aleksa. Trener: Jaramazovic Zoran.

Kiskoros, 21.10.17.
Selekcija U10 je u subotu 21.10. nastupila na turniru B kategorije u Kiškorošu (Madarska) gde je odigrala ukupno 4 utakmice i zabeležila skor od 3 pobede i 1 poraza.Postignuti rezultati:
Spartak – Szigeti Bikak 2:1
Spartak – Kiškoroš 6:3
Spartak – Ferencvaroš 4:2
Spartak – Szigeti Bikak 3:4

Ono što posebno raduje sve u klubu jeste cinjenica da je na turniru u Kiškorošu ekipa odigrala zaista odlican hokej na svim mecevima, i da su pokazali zadovoljavajuci nivo zrelosti u igri i razumevanja prema postavljenim zadacima, što je im olakšati predstojeca takmicenja i da ce spremni docekati nastup na izuzetno jakom medunarodnom dvodnevnom turniru „Holbus 2017“ koji ih ocekuje za 2 nedelje u Beogradu.

Sastav U10: Ilic Ana, Temunovic Vanja, Bem Karlo, Penava Ognjen, Brestovac Relja, Bencic Mihajlo, Kujundžic Nikola, Milodanovic Filip, Miladinovic Stefan, Batanjac Una, Nimcevic Andrej i Mandic Antonija. Trener: Kolaric Aleksandar.

Novi Sad, 21.10.17.
Selekcija U12 je na dve utakmice u Novom Sadu, koje su trebale da se igraju u sklopu Prvenstva Srbije, gde su zabeležili polovican uspeh – po 1 poraz i 1 pobedu
NS Stars – Spartak 4:3 (1:2 2:1 1:0)
Vojvodina – Spartak 0:17 (0:3 0:6 0:8)

Utakmica sa NS Stars je, zbog nedovoljnog broja igraca u domacem sastavu i po prethodnom dogovoru trenera dve ekipe, odigrana kao „prijateljska“ utakmica i kao takva nece biti registrovan rezultat u zvanicni deo Prvenstva, ali je ova utakmica dve, u ovom momentu po kvalitetu ujednacene ekipe, bila odlicna prilika da se proveri trenutna forma i da se uoce nedostaci u igri koji treba da se otklanaju u narednom periodu.

Sa druge strane, ekipa Vojvodine je tek pre 2 sezone ponovo pokrenula rad sa svojim mladim selekcijama i njihova ekipa je još uvek u fazi nekog formiranja i „ucenja“, tako da rezultat odnosno pobeda Spartaka ni u jednom momentu nije dolazila u pitanje, ali je i poslužila da igraci koji imaju manje „rutine i iskustva“ pokušaju da ponesu deo odgovornosti i da se kao ekipa što bolje pripreme za naredne nastupe u Srbiji i u Madarskoj.

Sastav U12 , na sve 3 utakmice, od igraca iz Subotice: Penava Veljko, Konakov Novak, Vucinic Vasilije, Nad Mateja, Kuntic David, Kukaras Luka, Nimcevic Nemanja, Sekulic Elena, Gladic Petra, Peceric Slaven, Dvornic Stevan, Distl Dominik, Milodanovic Ana, Bencic Anastasija, Vaštag Ivett, Rac Sabo Hanna i Prcic David. Trener: Brestovac Uroš
    
Miskolc, Novi Sad, 14. i 15.10.2017.
Selekcija U14 je u subotu 14.10.2017. nastupila na utakmici Prvenstva Madarske "B" na utakmici u Miškolcu, na kojoj je kombinovana ekipa Spartak/Kiškoroš odnela zasluženu pobedu nad domacinom rezultatom 2:6 (0:3, 2:2, 1:0) i time uspešno startovala u novoformiranom takmicenju.

Vec dan kasnije, u nedelju 15.10.2017., ista selekcija je imala svoju utakmicu u sklopu Prvenstva Srbije u Novom Sadu, gde su opet bili uspešni protiv domaceg NS Stars i ubeležili prvu pobedu i u domacem takmicenju rezultatom 2:5 (0:1 0:2 2:2).

Sastav U14 HK Spartak na ove dve utakmice: Đukanovic Luka, Vereš Sintia, Sabo Rac Albert, Kostic Luka, Vucic Aleksa, Peceric Petar, Sabo Rac Maksim, Vincic Smiljana, Stantic Dario, Kiš Matej, Feher Balint, Sekulic Elena, Rac Sabo Lilla, Feher Congor, Šandor David, Peceric Slaven i Antonijevic Aleksandar. Treneri: Jaramazovic Zoran i Brestovac Uroš.

Selekcija U12, koja takode nastupa u Prvenstvu Madarske u saradnji sa ekipom Kiškoroš igra tako reci na 2 fronta, jer zbog velikog broja dece u navedenom godištu imaju formirane dve ekipe, koje igraju u "B" i u "C" kategoriji takmicenja. Obe ekipe su imale svoje utakmice u nedelju 15.10.2017. u Madarskoj i obe su zabeležile pozitivan rezultat:

U12 B: Spartak/Kiškoroš - Debrecen B 11:0
U12 C: Spartak/Kiškoroš - Jegoroszlanok 7:5

Za obe ekipe, od subotickih igraca/ica su nastupili: Bukvic Nikita, Bencic Anastasija, Distl Dominik, Milodanovic Ana, Rajkovic Martin, Stantic Sara, Vaštag Ivett, Gladic Petra, Kukaras Luka, Kuntic David, Peceric Slaven, Rac Sabo Hanna i Vucinic Vasilije. Trener: Jaramazovic Zoran.

Proteklog vikenda su selekcije U8 i U10 bile slobodne u takmicarskom smislu, ali su zato bile vredne i u nedelju 15.10.2017. su u ledenoj dvorani u Kiškorošu odradili trening na ledu u trajanju od 2,5h, cime su nastavili dalje da se pripremaju za turnire koji ih ocekuju u naredna 2 vikenda u Madarskoj, kao i za veliki medunarodni turnir "Mirko Holbus 2017" koji ce se održati u Beogradu u organizaciji HK Partizan 04/05.11.2017., i na kojem ce ucestvovati preko 30 ekipa iz 6-7 razlicitih država.

Narednog vikenda U14 ima utakmicu u Madarskoj, U12 ima dve utakmice u Novom Sadu u sklopu Prvenstva Srbije, dok selekcija U10 ima turnir u madarskom Kiškorošu.


Novi Sad, 08.10.2017.
U Novom Sadu, u ledenoj dvorani SPENS, gde se okupilo 50-ak devojcica iz sva tri grada u Srbiji gde se igra hokej na ledu (Beograd, Novi Sad i Subotica), a svoje aktivno ucešce je uzelo i svih 15 devojcica/devojaka koje treniraju u HK Spartak.Prema predvidenom programu, u dvoipocasovnom radu na ledu, sve devojcice su bile podeljene u tri "radne grupe" prema uzrastu i trenutnoj formi, i sa kojima je radilo ukupno 8 trenera iz svih klubova. Prvi deo programa je prošao u laganom treningu na kojem su dotaknuti svi osnovni elementi igre, dok je drugi deo treninga, posle 15-minutnog odmora, poslužio za igru na 2 gola, za razlicite takmicarske igrice i slicno. Sve u svemu, odlicna prilika da se okupe sve devojcice na jednom mestu i da se pokaže svima da hokej na ledu i u Srbiji postoji za tzv "nežniji pol", da one vec sad imaju sasvim solidno znanje i da se ujedno pozovu nove zainteresovanje devojcice da se prikljuce u trenažne procese u hokej klubovima u Srbiji.

Inace je na nivou Svetske hokejaške federacije (IIHF) u celom svetu ovaj vikend bio obeležen kao WGIHW (World Girls Ice Hockey Weekend), a u cijem obeležavanju i manifestaciji je ucešce uzeo i SHLS (Savez hokeja na ledu Srbije) u vidu okupljanja svih devojcica koje treniraju hokej na ledu u Srbiji. Kao kordinator za razvoj ženskog hokeja ispred SHLS je izabran trener HK Spartak Brestovac Uroš, cime je kancelarija Saveza dodatno pokazala zainteresovanost i rešenost za dalji napredak ove grane sporta u Srbiji.
    

Budimpesta, 08.10.2017.
Selekcija U12 je nastupila u kombinovanom sastavu sa ekipom Kiškoroš u sklopu Prvenstva Madarske "B", gde su u nedelju 08.10.2017. odigrali utakmicu u Budimpešti sa domacinom Ferencvaroš TC , na kojem je gostujuca ekipa odnela zasluženu pobedu rezultatom 0:5, a strelci svih 5 pogodaka su bili igraci iz Subotice (Peceric Slaven 3 gola, Kuntic David 1 gol i Antonijevic Aleksandar 1 gol). Za kombinovani sastav su nastupili: Bukvic Nikita, Sabo Rac Albert, Nimcevic Nemanja, Prcic David, Kukaras Luka, Peceric Slaven, Kuntic David, Nad Mateja i Antonijevic Aleksandar. Trener: Jaramazovic Zoran.


Dunaujvaros, 07.10.2017.
U subotu, 07.10.2017. selekcije U10 je nastupila na turniru B kategorije u Dunaujvarošu (Madarska) na kojem su odigrali ukupno 4 utakmice i u konkurenciji 8 ekipa zauzeli odlicno drugo mesto sa skorom od 3 pobede i samo jednim porazom. Ekipa U10 je odigrala zaista odlican turnir i evidentan je vec u ovoj fazi napredak u samoj igri, dok su zalaganje, trud i borbenost takode ostali na izuzetnom novou kao i na prethodnim nastupima. Postignuti su sledeci rezultati:

Spartak - Gyor 8:0
Spartak - UTE B 3:1
Spartak - MAC B2 7:4
Spartak - MAC B1 3:5

Za sastav HK Spartak U10 su nastupili: Ilic Ana, Temunovic Vanja, Bem Karlo, Penava Ognjen, Brestovac Relja, Milodanovic Filip, Bencic Mihajlo, Kujundžic Nikola, Miladinovic Stefan, Gubicak Leon i Marton Leon. Trener: Kolaric Aleksandar.
  

Subotica,25.09.2017.
Prethodnog vikenda su aktivne bile sve mlade selekcije Spartaka, sa nastupima i treninzima u Madarskoj, gde su nam vec krenula takmicenja i aktivnosti na ledu.

Selekcija U8 je u nedelju 24/09 nastupila na velikom turniru otvaranja sezone 2017/2018 u Budimpešti, i na turniru C kategorije smo odigrali 4 utakmice, i ostvarili 3 pobede i 1 poraz, u finalu. Postignuti rezultati:

HK Spartak - Gepard JE 4:0
HK Spartak - ES MTK 3:2
HK Spartak - Tati Tigrisek 7:2
HK Spartak - Nyugoti Eszkimok 2:5

Za HK Spartak U8 na ovom turniru su nastupili: Poljakovic Filip, Popov Novak, Krstin Ognjen, Iveljic Matija, Andelkovic Luka, Gladic Ramona, Lukic Dunja, Sabo Rac Emil, Nad Strahinja, Marton Erik i Kovac Nina. Treneri: Brestovac Uroš i Kolaric Aleksandar.

Selekcija U10 je nastupila na istom tom turniru u Budimpešti, samo u B kategoriji, u subotu 23/09 i na 3 odigrane utakmice su ostvarili 100% ucinak, 3 pobede. Postignuti rezultati:

HK Spartak - Kapošvar 3:2
HK Spartak - Ajkai Oriasok 7:0
HK Spartak - UTE B 5:4

Sastav ekipe HK Spartak U10: Milenkovic Mihajlo, Bem Karlo, Temunovic Vanja, Penava Ognjen, Gubicak Leon, Brestovac Relja, Bencic Mihajlo, Milodanovic Filip, Kujundžic Nikola, Marton Leon, Miladinovic Stefan, Nimcevic Andrej i Mandic Antonija. Trener: Brestovac Uroš

Zajednicko za nastup obe ove selekcije, i U8 i U10 jeste cinjenica da su ostvarili rezultatski dosta lep uspeh, ali da ima i te kako prostora za napredak u igri i da se vidi da je ovo bio prvi zvanican nastup u ovoj sezoni na jednom takmicarskom turniru. Nekoliko "pocetnickih" grešaka iz osnovnih elemenata igre i odsustvo tzv "citanja igre" je nešto što ce u narednom periodu, kroz treninge na ledu i ostale nastupe na turnirima morati da se otkloni, kako bi sama igra bila još kvalitetnija, a samim tim ce i rezultati biti adekvatni. Sa druge strane, za želju, trud i borbenost, svima treba odati apsolutno priznanje i poštovanje, u tim segmentima su bili na visini zadatka.

Selekcija U14 je u subotu 23/09 imala poslednju utakmicu u kvalifikacijama za B1 Prvenstvo Madarske, u Dunaujvarošu, gde se kombinovani sastav HK Kiškoroš-Spartak sastao sa beogradskim Partizanom. Prikazana je odlicna utakmica, prava hokejaška, sa nekoliko preokreta i puna lepih poteza na obe strane, ali su na kraju pobedu ipak odneli HK Partizan rezultatom 4:5. Hokejaši Kiškoroš-Spartak U14 su još pre ove utakmice obezbedili plasman u B1 Prvenstvo, tako da ce igrati izuzetno jaku ligu tokom sezone 2017/2018, sa više od 30 utakmica. Pored ovog takmicenja, ocekuju ih i utakmice u Prvenstvu Srbije, tako da ce ova generacija imati "pune ruke posla" cele sezone.

Igraci iz Subotice u mešovitom sastavu su bili: Sabo Rac Albert, Kostic Luka, Kiš Matej, Sabo Rac Maksim, Peceric Petar, Antonijevic Aleksandar, Feher Balint, Feher Congor, Šandor David, Vucic Aleksa, Kuntic David, Peceric Slaven. Trener: Jaramazovic Zoran.

Igraci iz selekcije U12 i U16 su u subotu 23/09 odradili 2,5h trening na ledu u Kiškorošu , cime su se zaokružile aktivnosti na ledu svih mladih selekcija u klubu, i cime je nastavljen kontinuitet u radu i trenažnom procesu u klubu, a sve u cilju što boljih nastupa u nastavku sezone, koja je fakticki tek na svom pocetku.
      
Subotica,19.09.2017.
Aktivnosti za hokejaše Spartaka su pocele od 01.septembra, narocito za mlade selekcije, sa sprovodenjem trenažnih procesa na ledenim površinama u susednoj Madarskoj, kao i sa nastupima u kvalifikacijama za Prvenstvo Madarske.

Iako se postavljanje leda na Gradskom klizalištu u Subotici ocekuje tek u drugoj polovini novembra, ekipa HK Spartak je zbog daljeg napretka i usavršavanja, veceg broja kvalitetnijih utakmica, konstantnih aktivnosti, kao i pracenja ostalih timova u regionu, morala da krene sa "nomadskim" hokejom, barem po pitanju treniranja na ledu i odigravanja utakmica/turnira u prvom delu sezone 2017/2018.

HK Spartak je postigao dogovor o saradnji sa ekipom HC Kiškoroš iz Madarske o zajednickom nastupu u selekcijama U12 i U14, u oba prvenstva (Srbije i Madarske), dok su sve ostale selekcije ostale u samostalnom nastupu, sa tim da selekcije U8 i U10 takode nastupaju i u Prvenstvu Madarske i u Prvenstvu Srbije. Ekipa seniora ce se takmiciti u sklopu BIHL (Balkan Ice Hockey League), takmicenje organizovano po turnirskom sistemu, zajedno sa nekoliko ekipa iz regiona.

Najmlade selekcije U8 i U10 su odradile prethodna dva vikenda svoje treninge od po 2,5h u ledenoj hali u Kiškorošu, kao priprema za nastup koji ih ocekuje sledeceg vikenda (23 i 24 septembar) na velikom turniru otvaranja sezone u Budimpešti, na kojem ucestvuje oko 50 ekipa iz cele Madarske. U ove dve kategorije HK Spartak ima registrovano oko 30 decaka i devojcica, koje su još u školi hokeja, ali koji svakodnevno vredno rade i treniraju i spremno išcekuju svoje nastupe na turnirima.

Selekcija U12 je u nedelju 17.09. odigrala svoju prvu utakmicu u sezoni u Prvenstvu Madarske, gde su gostovali u Budimpešti ekipi MAC B, klub koji važi za jedan od najjacih u celoj Madarskoj, sa izuzetnom razvojnom školom hokeja i sa fenomenalnim infrastrukturnim uslovima jer imaju led 10 meseci godišnje. Nažalost, trema, neiskustvo i nedovoljna uigranost su uzeli danak i zabeležen je prvi poraz u sezoni.

U12 MAC B - HK Kiškoroš/Spartak 10:5

Za zajednicku ekipu od subotickih igraca su nastupali: Vucinic Vasilije, Antonijevic Aleksandar, Peceric Slaven, Nad Mateja, Bukvic Nikita, Kuntic David, Nimcevic Nemanja, Kukaras Luka, Prcic David. Trener: Jaramazovic Zoran.

Selekcija U14 je u sklopu kvalifikacija za B1 Prvenstvo do sada odigrala vec 4 utakmice u Madarskoj i osvarila izuzetne 3 pobede (Debrecen 8:2, Kapošvar 7:3 i KSI SE 6:4) i samo 1 poraz (Sportorszag SC 5:11), i ostala im je samo još jedna utakmica u sklopu kvalifikacija protiv beogradskog HK Partizan, koji se takode prijavio za takmicenje u Prvenstvu Madarske. Ova utakmica je zakazana za subotu 23/09 u Dunaujvarošu. Konacni "povratak" nekoliko subotickih igraca u redove HK Spartak, u generaciji 2005/2006 koji su 2-3 sezone zbog boljih uslova i više leda proveli igrajuci za segedinski Tisza Volan, dalo je i te kako opipljivih rezultata - ova generacija, koja je nosilac igre u ovoj zajednickoj ekipi, ima odlicnu šansu da zaigra sezonu 2017/2018 rame uz rame sa nekim od najboljih i najkvalitetnijih ekipa iz Madarske i Rumunije, cime ce steci ogromno iskustvo i veliki broj utakmica (36 samo u regularnom delu Prvenstva), što je u njihovom trenutnom uzrastu i periodu sportskog razvoja i te kako važan segment.

Za zajednicku ekipu U14 od subotickih igraca su nastupili: Sabo Rac Albert, Kiš Matej, Kostic Luka, Peceric Petar, Vucic Aleksa, Sabo Rac Maksim, Feher Congor, Feher Balint, Šandor David, Antonijevic Aleksandar, Bukvic Nikita, Peceric Slaven i Kuntic David. Trener: Jaramazovic Zoran.
  

Subotica, 21.08.2017.
HK Spartak je sa svojim mladim selekcijama odradio letnje pripreme na ledu, u sklopu aktivnosti pred sezonu 2017/2018. Pripreme su se održale u sklopu "HOCKEY WITHOUT BORDERS - YOUTH DEVELOPMENT CAMP 2017", koji se održao u Ceškoj, u gradicu Brumov Bylnica, u periodu od 12.08. - 20.08.2017.godine.

Na kampu je ucestvovalo ukupno 47 dece iz Subotice (25), Sarajeva (19) i Novog Sada (3), i sa njima je radilo ukupno 8 trenera, od kojih su dvojica bili iz SAD (Nicholas Zacoi - Pittsburg) i Kanade (Carol Cocirlan - Montreal), koji su preneli deo svog znanja i iskustva.

Za devet dana koliko je trajao kamp, svako dete je provelo više od 20 sati na ledu, plus specijalizovani suvi treninzi, poligon za šutiranja, tehnika klizanja, turnir/utakmice, kao i svakodnevni odlazak na bazen u vidu relaksacije.

Zakljucak sa ovih priprema je da je odraden odlican posao u smislu predstojecih aktivnosti odnosno planiranih nastupa u narednoj sezoni, u sklopu Prvenstva Srbije i Prvenstva Madarske, u kojem ce naši igraci takode nastupati u fuziji sa ekipom HC Kiškoroš (selekcije U12 i U14).

Clanovi HK Spartak ucesnici HWB kampa: Vereš Sintia, Rac Sabo Lilla, Rac Sabo Hanna, Milodanovic Ana, Stantic Sara, Sekulic Elena, Gladic Petra, Vaštag Ivett, Kuntic David, Peceric Slaven, Vucinic Vasilije, Stantic Dario, Brestovac Relja, Gubicak Leon, Kujundžic Nikola, Nad Mateja, Milodanovic Filip, Bencic Mihajlo, Penava Ognjen, Marton Leon, Kukaras Luka, Bem Karlo, Temunovic Vanja, Pap Adrijan i Pap Edvard. Treneri: Brestovac Uroš, Kolaric Aleksandar i Šljapic Igor.

HK Spartak nastavlja sa suvim treninzima, a vec od 01.septembra u Madarskoj (Kiškoroš) ce biti postavljen ledena ploca, pa ce naše selekcije moci povremeno da odlaze i na te treninge, dok željno išcekujemo postavljanje leda na Gradskom klizalištu u Subotici.
                           
Subotica, jun.2017
Sa krajem juna, završeno je i zvanicno Prvenstvo Srbije 2017 u inline hokeju (hokej na rolerima) za seniore, u kojem je ove sezone ucestvovalo rekordnih 7 ekipa, i to: HK Vitez/Beograd, HK Crvena Zvezda/Beograd, RKU Beli orlovi/Beograd, IHK Pirati/Beograd, IHK Partizan/Beograd, HK Vojvodina/Novi Sad i HK Spartak/Subotica.

Prvenstvo se igralo dvokružno (svako sa svakim dva puta) i to na principu turnira (ukupno 5 turnira), svi u Beogradu u hali "Crna rupa" jer jedino tamo postoji adekvatna podloga za odigravanje ovog takmicenja.

Posle ukupno 12 utakmica, HK Spartak je zauzeo odlicno 3.mesto u konacnom plasmanu, iza IHK Pirati (koju cine pretezno svi reprezentativci Srbije) i IHK Partizan (koji je bio prava "legija stranaca" jer su za njih igrali pretežno igraci iz Hrvatske, koja igra Top Diviziju Svetskog Inline hokeja). Sve ostale utakmice, izuzev jednog nesrecnog poraza od ekipe Crvene Zvezde sa jednim golom razlike, suboticki inline hokejaši su uspeli da reše u svoju korist.

Ekipa HK Spartaka je bila sastavljena od nekoliko starijih i iskusnijih igraca, kao i nekoliko izuzetno mladih igraca, koji su se tokom sezone pokazali u izuzetnoj formi i u punoj meri opravdali ukazano poverenje, odnosno stekli ogromno iskustvo da u narednom periodu upravo oni budu ti koji ce biti nosioci ekipe.

Sastav ekipe HK Spartak u Prvenstvu Srbije 2017: Vidakovic Igor, Velaševic Miloš, Kolaric Aleksandar, Šandor Žolt, Dakic Srdan, Vecic Vladimir, Brestovac Uroš, Futo Damir, Zwick Andrej, Kojic Miloš, Subotic Srdan, Katancic Denis, Lošonci Adam, Šljapic Igor i Tancoš Tamaš. Trener: Brestovac Uroš.


Beograd, 18.06.2017.
Posle velikog uspeha koji je zabeležila selekcija U12 HK Spartak u InLine hokeju (hokej na rolerima) osvojivši titulu Prvaka Srbije za 2017., sledeca po uzrastu kategorija (U14 - igraci/ce rodeni 2004/2005 i mladi) potvrdili su dominaciju ove sezone u inline hokeju u Srbiji, zasluženo osvojivši prvo mesto na turniru "Otvoreno Prvenstvo Srbije 2017", koje je održano u Beogradu u nedelju, 18.06.2017.godine.

Pred sam pocetak "godišnjeg odmora" za hokejaše, posle sezone takmicenja na ledu, na koje se odmah nadovezalo i nadmetanje u inline hokeju, selekcija U14 HK Spartak je superiornom igrom nadvisila sve protivnike na turniru, i sa maksimalnim ucinkom od 4 pobede iz 4 utakmice, zasluženo osvojila 1.mesto!

Rezultati:
HK SPARTAK - HK VUKOVI (SARAJEVO) 5:0
HK SPARTAK - HK VOJVODINA 9:1
HK SPARTAK - HK PARTIZAN/NS STARS 3:0
HK SPARTAK - RKU BELI ORLOVI 5:2

Sastav HK Spartak: Sabo Rac Albert, Vucic Aleksa, Sekulic Elena, Sabo Rac Maksim, Antonijevic Aleksandar, Vaštag Ivett, Feher Balint, Peceric Petar, Kostic Luka, Feher Congor, Šandor David i Stantic Dario. Trener: Brestovac Uroš.

Istovremeno treba istaci i 5 veoma talentovanih igraca iz HK Spartak (Peceric Petar, Đukanovic Luka, Kuntic David, Vucinic Vasilije i Rajkovic Martin), iz selekcije U12, koji su za ovaj turnir bili "pozajmljeni" beogradskoj ekipi RKU Beli orlovi, i koja je predstavljala na neki nacin "reprezentaciju U12", a koji su svojim talentom i znanjem zaslužili da se oprobaju u takmicenju i sa starijom generacijom. Posebno nas cini ponosnim da su naši igraci u ovoj ekipi bili nosioci igre, da su pokazali i dokazali izuzetnu borbenost i zalaganje, i da su na kraju turnira osvojili zasluženo 3.mesto sa skorom od 2 pobede i 2 poraza.

Treba istaci i najbolje pojedince turnira, koji su krunisali izuzetan rad kompletne ekipe, i koji su prvi medu jednakima zaslužni za još jednu potvrdu kvalitetnog i kontinuiranog rada u HK Spartak, a to su:

Peceric Petar - MVP ekipe HK Spartak
Antonijevic Aleksandar - najbolji strelac turnira
Vucinic Vasilije - najbolji bek turnira

Ukupno 17 decaka i devojcica iz našeg kluba je juce ucestvovalo na ovom turniru, više nego bilo koji drugi klub, i svi zajedno su se još jednom nametnuli kao izuzetno talentovana generacija, koja "vuce" jedna druge zajedno, i koja zaslužuje puno sportsko poštovanje kompletne (sportske) javnosti grada Subotice, kao i "obavezu" daljeg strucnog rada i usavršavanja u samom klubu, i što dodatno opravdava najavljeno skorašnje poboljšanje sportske infrastrukture za sportove na ledu u Subotici.
        
Beograd, 04.06.17
HK SPARTAK POSTAO PRVAK SRBIJE U INLINE HOKEJU ZA SELEKCIJE U12 ZA 2017.

Od ove sezone, po prvi put je pokrenuto Prvenstvo Srbije u ovom sportu, u selekciji do 12 godina (do sada je bilo samo za seniore), u organizaciji SHLS (Savez hokeja na ledu Srbije). U Prvenstvu je ucestvovalo ukupno 5 ekipa (Beli orlovi i Partizan iz Beograda, Vojvodina i NS Stars iz Novog Sada i Spartak iz Subotice), i igralo se po sistemu turnira (ukupno 3 turnira, na kojima se uvek igralo svako sa svakim), dok su se svi rezultati ukupno sabirali za konacan plasman.

U nedelju 04.06.2017. je odigran poslednji ovogodišnji turnir (prethodna dva su bila u aprilu i u maju), koji je kao i pre igran u Beogradu (hala "Crna rupa") jer jedino tamo postoji specijalna podloga za odigravanje Prvenstva, na kojem su postignuti sledeci rezultati:

HK Spartak - Beli orlovi 7:1
HK Spartak - HK NS Stars 3:0
HK Spartak - HK Vojvodina 8:1
HK Spartak - HK Partizan 0:3

U ukupnom plasmanu, posle 12 odigranih kola, sa skorom od cak 10 pobeda i sa po jednim porazom i nerešenim rezultatom, HK SPARTAK JE POSTAO PRVAK SRBIJE U INLINE HOKEJU, SELEKCIJA U12, SEZONA 2017!!!

TABELA:
1. SPARTAK 12 10 1 1 21 BOD
2. PARTIZAN 12 9 1 2 19 BODOVA
3. NS STARS 12 7 0 5 14 BODOVA
4. BELI ORLOVI 12 2 0 10 4 BODA
5. VOJVODINA 12 1 0 11 2 BODA

U proglašenju najboljih pojedinaca Prvenstva Srbije, sezona 2017, HK Spartak je takode imao svoje predstavnike. Tako je za najboljeg igraca celog Prvenstva izabran DAVID KUNTIC, dok je za MVP igraca ekipe HK Spartak izabran SLAVEN PECERIC.

Sastav HK Spartak, ŠAMPIONI SRBIJE: Konakov Novak, Gladic Petra, Stantic Sara, Kuntic David, Bem Karlo, Kukaras Luka, Temunovic Vanja, Peceric Slaven, Bencic Mihajlo, Sekulic Elena, Vucinic Vasilije, Rac Sabo Hanna, Nad Mateja i Rajkovic Martin. Treneri: Brestovac Uroš i Kolaric Aleksandar.

Ono na šta smo posebno ponosni u HK Spartak jeste cinjenica da je u našim redovima nastupalo i standardno igralo cak 4 devojcice (Petra, Sara, Elena i Hanna), koje su dale nemerljiv doprinos ovom jako lepom uspehu našeg kluba i ekipe, kao i cinjenica da je naša ekipa veoma mlada, tj da u sledecoj sezoni samo 2 igraca iz ovogodišnjeg sastava gubi pravo nastupa na osnovu uzrasta/godišta.            

Beograd, 03.06.17.
U subotu 03.06.2017. u "Crnoj rupi" u Beogradu, odgran 4. turnir u okviru prvenstva Srbije gde su igraci HK Spartak odigrali cak 4 utakmice u sklopu nastavka Prvenstva Srbije za seniore u inline hokeju (hokej na rolerima). Podsecamo vas da se ove sezone takmici cak 7 ekipa, i da se odigrava ukupno 5 turnira (dvokružno, svako sa svakim dva puta).

Postignuti rezultati u seniorskom prvenstvu:

HK Spartak - HK Vojvodina 5:0 (1:0 1:0 2:0 1:0)
HK Spartak - RKU Beli orlovi 11:1 (2:1 3:0 5:0 1:0)
HK Spartak - IHK Pirati 3:7 (1:1 0:2 1:2 1:2)
HK Spartak - HK Crvena Zvezda 5:4 (1:0 1:1 1:2 2:1)

Sa cak 3 pobede iz 4 utakmice na ovom turniru, HK Spartak je izbio na trenutno 2.mesto na tabeli šampionata, odmah iza ekipe IHK Pirati i ceka rasplet ostalih utakmica i poslednjeg turnira, kada ce se dobiti konacan plasman.
Sastav HK Spartak seniori: Vidakovic Igor, Velaševic Miloš, Brestovac Uroš, Šljapic Igor, Zwick Andrej, Subotic Srdan, Kolaric Aleksandar, Vecic Vladimir, Šandor Žolt i Dakic Srdan. Trener: Brestovac Uroš


Beograd, 20.05.17.
U subotu 20.05.2017. u Beogradu je održan treci ovogodišnji turnir u Inline hokeju (hokej na rolerima) za seniore, na kojem su hokejaši Spartaka zabeležili polovican uspeh, sa jednom pobedom i jednim porazom.

HK Spartak - HK Vitez 6:3
HK Spartak - SHKL Crvena Zvezda 4:5

Posle prvog nastupa u toku takmicarskog dana kada je pobedjena iskusna ekipa HK Vitez (6:3), prvenstveno odlicnim izdanjem u poslednjoj cetvrtini utakmice, ocekivala se veoma uzbudljiva utakmica protiv mlade ekipe Crvene Zvezde, koja je imala potpuno drugaciji tok i tempo igre. Na žalost, posle vodstva na poluvremenu (3:1 za Spartak), usledio je neocekivani pad u nastavku igre, što je bilo dovoljno za rezultatski preokret i nenadani poraz.

HK Spartak trenutno zauzima drugo mesto na tabeli od ukupno sedam ekipa, i sa pravom se nada da bi, uz kvalitetne nastupe na poslednja dva turnira u sezoni (03.06. i 10.06.) mogla u konacnom plasmanu da zauzme jedno od prva tri mesta u Prvenstvu.

Sastav HK Spartak: Vidakovic Igor, Kolaric Aleksandar, Vecic Vladimir, Brestovac Uroš, Šljapic Igor, Tancoš Tamaš, Šandor David, Zwick Andrej, Dakic Srdan, Subotic Srdan, Lošonci Adam i Katancic Erik. Trener: Brestovac Uroš.


Budimpesta,14.05.17.
U nedelju 14.05.2017. u Budimpešti je održan "Bauer 2017 Inline Magyar Kupa" za igrace rodene 2005.godine i mlade, turnir koji je okupio ukupno 8 ekipa, medu kojima je bio i HK Spartak iz Subotice. Sve ekipe su bile podeljene u 2 grupe po 4 ekipe i igralo se svako sa svakim u grupi, a potom direktne utakmice za plasman (A1 Vs B1 za prvo mesto, A2 Vs B2 za trece mesto...). Najteži protivnik, ekipa HK Debrecen je bio rival našoj ekipi vec na samom startu turnira, koju smo uspeli da pobedimo "na mišice" sa 1:0, da bi do kraja i preostale 2 utamice pobedili u grupi, a potom u velikom finalu odigrali izuzetnu utakmicu sa odlicnom ekipom Titanom iz Zalaegerszega, koju smo pobedili sa 4:2 (2:0 poluvreme), i zasluženo osvojili 1.mesto i zlatne medalje. Za najboljeg golmana na turniru je proglašen golman HK Spartak - Albert Sabo Rac.

Svi igraci su pružili svoj trenutni maksimum i uz fantasticnu borbenost i zalaganje uspeli da ostvare pomalo iznenadujuc trijumf, koji samo nagoveštava i obavezuje na dodatne napore i treninge u klubu, kao priprema za sezonu za ledu 2017/2018.

Rezultati:
HK Spartak - HC Debrecen 1:0
HK Spartak - HC Pesterzsebet 6:1
HK Spartak - Vasas HC II 8:0
HK Spartak - HC Titanok Zalaegerszeg 4:2 (finale)

Sastav ekipe: Sabo Rac Albert, Vucic Aleksa, Vucinic Vasilije, Peceric Petar, Kostic Luka, Vaštag Ivett, Peceric Slaven, Šandor David, Feher Congor, Feher Balint, Sabo Rac Maksim i Sekulic Elena. Trener: Brestovac Uroš

      
Beograd, 13.05.2017.
U subotu 13.05.2017. u Beogradu je održan drugi ovosezonski turnir (od tri predvidena), utakmicama od 5 do 8 kola, u sklopu Prvenstva Srbije za igrace do 12 godina, na kojem je HK Spartak nastavio uspešan niz sa prethodnog okupljanja (datum 22.04. gde su zabeležene 3 pobede i 1 nerešen rezultat), samo što je ovaj put ostvaren 100% ucinak - 4 pobede iz 4 utakmice, cime je potvrdeno trenutno prvo mesto na tabeli Šampionata. Postignuti rezultati:
HK Spartak - RKU Beli orlovi 2:1
HK Spartak - HK NS Stars 3:1
HK Spartak - HK Vojvodina 7:0
HK Spartak - HK Partizan 1:0

Sastav ekipe HK Spartak: Konakov Novak, Rac Sabo Hanna, Stantic Sara, Gladic Petra, Sekulic Elena, Rajkovic Martin, Temunovic Vanja, Bem Karlo, Vucinic Vasilije, Peceric Slaven, Nad Mateja, Kuntic David, Kukaras Luka i Bencic Mihajlo. Trener: Kolaric Aleksandar.
 "> 
Beograd, 06.05.2017.
Seniorske ekipa HK Spartak je u subotu (06.05.2017.) nastavila sa svojim nastupima u Prvenstvu Srbije u InLine hokeju (hokej na rolerima), u sklopu utakmica drugog ovogodišnjeg turnira (od predvidenih pet), i na njima zabeležila veoma pozitivne rezultate, i to:
HK Spartak - RKU Beli orlovi 4:2
HK Spartak - HK Vitez 8:7
HK Spartak - IHK Pirati 3:3 (penalima 4:5)

U utakmici koja je otvorila takmicarski dan, Vs ekipa "Beli orlovi" naši momci su pokazali odredenu dozu nervoze i nesigurnosti, te smo se "mucili" iako smo evidentno u ovom momentu kvalitetnija ekipa, što se i manifestovalo u konacnom rezultatu.

U našoj drugoj utakmici, protiv uvek neugodne i iskusne ekipe HK Vitez iz Beograda, posle katastrofalnog starta i prve cetvrtine gde je rezultat bio 4:0 za ekipu HK Vitez, došlo je do "budenja" subotickih hokejaša koji su do kraja utakmice uspeli u potpunosti da preokrenu rezultat i zasluženo slave sa 8:7.

Poslednja utakmica dana, protiv ekipe IHK Pirati iz Beograda, koji zajedno sa ekipom IHK Partizan važe za izrazite favorite za osvajanje Prvenstva, ekipa HK Spartak je odigrala svoju ubedljivo najbolju utakmicu od samog starta šampionata. Veoma disciplinovanom i požrtvovanom igrom i sjajnim izdanjem nekoliko mladih igraca, na poluvremenu smo vodili sa 2:0, da bi se do kraja utakmica završila nerešenim rezultatom 3:3, i u penal seriji je ekipa iz Beograda odnela pobedu sa 5:4. Ovakve utakmice i izdanja su upravo ono što najviše treba našoj ekipi, za sticanje iskustva i samopouzdanja, za dalji razvoj i kvalitetne nastupe u zemlji i inostranstvu. Svi momci su dali svoj maksimum, opšti utisak je da smo bili kvalitetniji u ovom mecu i da smo zaslužili pobedu, ali je nedostajalo malo sportske srece i iskustva.

Na prvom ovosezonskom turniru, odigranom nedelju dana ranije (29.04.2017.), HK Spartak je zabeležio polovican uspeh, sa jednim porazom (IHK Partizan 3:10) i sa jednom pobedom (HK Vojvodina 4:1), te u ovom momentu naša ekipa zauzima drugo mesto na tabeli (pogledati link sa sajta Hokejaškog saveza Srbije).

Sastav HK Spartak: Vidakovic Igor, Velaševic Miloš, Kolaric Aleksandar, Šljapic Igor, Šandor Žolt, Zwick Andrej, Brestovac Uroš, Vecic Vladimir, Subotic Srdan, Dakic Srdan, Kojic Miloš, Katancic Denis, Lošonci Adam i Futo Damir. Trener: Brestovac Uroš

Prvenstvo Srbije za seniore se nastavlja utakmicama treceg kola u subotu, 20.05.2017., dok narednog vikenda (13.05. i 14.05.) selekcije HK Spartak U12 i U14 imaju svoje turnire u inline hokeju u Beogradu i u Budimpešti.
       
Beograd, 22.04.2017.
Prethodnog vikenda je pocelo Prvenstvo Srbije za igrace do 12 godina ( U12 ) u inline hokeju (hokej na rolerima), u kojem ucestvuju RKU Beli orlovi (Beograd), HK Partizan (Beograd), HK Vojvodina (Novi Sad), HK NS Stars (Novi Sad) i HK Spartak (Subotica).

Prvenstvo se igra po turnirskom sistemu, tri okupljanja u Beogradu u hali „Crna rupa“ jer jedino tamo postoji specijalna podloga za odigravanje ovog Prvenstva, i na svakom turniru se igra po principu „svako sa svakim“, dok se ukupni plasman odreduje na kraju prvenstva, odnosno posle 12 kola i sva tri završena turnira. Utakmice traju po 30 minuta (4 x 7,5 min) i igra se po svim pravilima IIHF (svetska hokejaška federacija) za inline hokej, dok sami igraci nose kompletnu opremu kao i na hokeju na ledu, jedino umesto klizaljki koriste rolere.

Prvo takvo okupljanje je održano u subotu 22.04.2017. i suboticki hokejaši su zabeležili sledece rezultate:
HK Spartak – RKU Beli orlovi 12:1
HK Spartak – HK NS Stars 6:4
HK Spartak – HK Vojvodina 11:3
HK Spartak – HK Partizan 2:2

Posle cetiri odigrana kola HK Spartak se nalazi na prvom mestu na tabeli, ispred HK NS Stars i HK Partizan i kao takav doceku nastavak takmicenja, koji ce se održati 13.05.2017., na istom mestu i u istom sastavu ekipa. Dodatni interesantan podatak jeste i cinjenica da je u našoj ekipi samo jedan igrac tzv „izlazna 12-ka“, odnosno da smo medu najmladim ekipama u šampionatu.

Iako u svetu hokeja postoje podeljena mišljenja o korisnosti i potrebi treniranja i igranja hokeja na rolerima, dugogodišnje sprovodenje dela trebažnih procesa u našem klubu i te kako je pomoglo i olakšalo hokejašima Spartaka da dodatno savladaju veštine ove igre, i uz male korekcije i prilagodavanja u igri i tehnici, pokazalo se kao uspešno, i na klizaljkama, a evo i na rolerima.

Sastav HK Spartak U12: Konakov Novak, Kuntic David, Rajkovic Martin, Stantic Sara, Kukaras Luka, Bem Karlo, Peceric Slaven, Bencic Mihajlo, Gladic Petra, Rac Sabo Hanna i Temunovic Vanja. Trener: Brestovac Uroš.