Beograd, 17.06.2018.
U nedelju 17.06.2018. u Beogradu u SC "Crna rupa" je održan Kup Srbije 2018 u inline hokeju (hokej na rolerima) za selekciju seniora, pod pokroviteljstvom SHLS (Saveza hokeja na ledu Srbije), na kojem je svoje ucešce uzele ekipe IHK Bears/Vršac, IHK Orlovi/Beograd, IHK Pirati/Beograd i HK Spartak/Subotica.

Posle kompletnog turnira koje se igrao po principu "svako sa svakim", suboticki sastav je zauzeo drugo mesto u ukupnom plasmanu, pošto je u finalu turnira poražen od prošlogodišnjeg osvajaca trofeja, IHK Pirati iz Beograda sa rezultatom 5:8 (1:1 3:1 0:3 1:3). U prethodna dva susreta HK Spartak je zabeležio dve pobede protiv IHK Bears (7:4) i IHK Orlovi (5:1), dok su trece mesto zauzeli IHK Bears iz Vršca.

Ostaje žal za propuštenom prilikom da se trofej po prvi put od 2012.godine od kada se igra takmicenje u inline hokeju u Srbiji pod organizacijom SHLS odnosno IIHF donese u Suboticu, videna je u finalu odlicna utakmica, cak je HK Spartak imao i prednost od 2 gola na poluvremenu, ali su beogradani uspeli da naprave preokret u poslednjih 20 minuta i zasluženo odbrane trofej.

Sastav HK Spartak: Vidakovic Igor, Vecic Vladimir, Kolaric Aleksandar, Brestovac Uroš, Šljapic Igor, Sabadoš Robert, Zwick Andrej, Šandor Žolt, Subotic Srdan i Lošonci Adam. Trener: Brestovac Uroš.

Za dve nedelje istu ovu ekipu ocekuje ucešce na izuzetno jakom medunarodnom turniru u inline hokeju u Madarskoj, na kojem su svoje ucešce potvrdile i ekipe koje u svojim sastavima imaju i igrace koji igraku za reprezentaciju te zemlje (koja se nalazi u I Diviziji svetskog hokeja), tako da ce to biti odlicna prilika da se ukrste palice sa nekim od najboljih igraca u regionu.


Beograd, 03.06.2018.
U nedelju 03.06.2018. u Beogradu (SC "Crna rupa") je odigran Kup Srbije 2018 u inline hokeju (hokej na rolerima) za selekcije U10, U12 i U15, pod pokroviteljstvom SHLS (Savez hokeja na ledu Srbije). U sve tri kategorije su ucestvovale po 4 ekipe, HK NS Stars (Novi Sad), HK Vojvodina (Novi Sad), HK Orlovi (Beograd) i HK Spartak (Subotica), i igralo se po principu "svako sa svakim"
   
Prvi su na teren izašle selekcije U10, koji su igrali svoje utakmice po širini terena (dve utakmice u isto vreme), igralo se 3 na 3, i ove utakmice su bile bez zvanicne rezultatske evidencije i bez proglašenja pobednika na kraju turnira, jer je u ovom uzrastu najvažnija promocija i popularizacija ovog nadolazeceg sporta, najsrodnijeg hokeju na ledu, koji je "osnova" i baza svim ovim takmicarima.

HK Spartak U10: Kujundžic Nikola, Brestovac Relja, Rajkovic Marjan, Andelkovic Luka, Sabo Rac Emil i Kostic Vuk. Trener: Kolaric Aleksandar.


Selekcije U12 su svoje utakmice igrale "4 na 4", na normalan/velik teren, i tu su se vec mogle videti prave utakmice, pune naboja i lepih osmišljenih akcija, uigranih kombinacija i svega što krasi ovaj sport. Posle svih odigranih utakmica u ovoj uzrasnoj kategoriji, kao osvajaci Kupa Srbije za 2018 su izašli hokejaši subotickog Spartaka sa sve tri ostvarene pobede (Vojvodina 3:0, NS Stars 5:3 i Orlovi 1:0) cime je odbranjen naslov i titula osvojeni i u prošloj sezoni u ovoj kateoriji.

HK Spartak U12: Sabo Rac Albert, Vucinic Vasilije, Bencic Anastasija, Peceric Slaven, Rac Sabo Hanna, Kuntic David, Vaštag Ivett, Temunovic Vanja, Kukaras Luka, Brestovac Relja i Kujundžic Nikola. Treneri: Brestovac Uroš i Kolaric Aleksandar.

 
Završetak sportskog dana je bo rezervisan za selekcije U15, koje su prikazali izuzetan nivo kvaliteta inline hokeja za svoj uzrast i gde je vidjeno nekoliko izuzetno uzbudljivih, neizvesnih i dinamicnih utakmica, narocito u borbi za trece mesto izmedu novosadskih NS Stars i Vojvodina (pobeda NS Stars na penale, posle regularnih 2:2), odnosno u velikom finalu izmedu beogradskih Orlova i subotickog Spartaka, koji je do 5 minuta do kraja bio u apsolutnom egalu (1:1), da bi pred kraj meca igraci tima iz Beograda pokazali vecu smirenost i bolju realizaciju, za ukupnu pobedu od 5:1 i zasluženo osvojeni Kup Srbije u inline hokeju u selekciji U15 za sezonu 2018.

Suboticka ekipa treba da bude ponosna na odlicno izdanje i ogroman trud, jer smo bili jedina ekipa koja nije imala apsolutno nijednog igraca u izlaznom godištu, odnosno ista ova ekipa može da nastupa i sledece sezone u istoj ovoj uzrasnoj kategoriji. Dodatni peh je bio i oslabljeni sastav zbog izostanka 2 važna igraca (Peceric Petar i Kiš Matej), ali su svi ostali pokazali karakter i dostojanstveno branili boje i dres HK Spartak / Subotica.

Sastav U15 HK Spartak: Sabo Rac Albert, Sabo Rac Maksim, Vucic Aleksa, Sekulic Elena, Kostic Luka, Vucinic Vasilije, Antonijevic Aleksandar, Rac Sabo Lilla, Kuntic David, Rajkovic Martin i Peceric Slaven. Treneri: Brestovac Uroš i Kolaric Aleksandar.

  
Budimpesta, 27.05.2018.
U nedelju 27.05.2018. u Budimpešti (Madarska) je održan Kup Madarske za igrace do 12 godina - BAUER INLINE CUP 2018 , na kojem su nastupili i suboticki decaci i devojcice. Na turniru je ucestvovalo ukupno 6 ekipa, i u takmicenju po grupama, HK Spartak je uspeo da ostvari dve pobede (Pesterzseber 3:1 i Szolnok 14:1), cime su se plasirali direktno u finale.

U odlicnoj utakmici protiv ekipe Zalaegersegi Titanok u završnici takmicenja, ostvarena je zaslužena pobeda od 3:1 posle velikog preokreta, pošto je na poluvremenu bilo 0:1 za protivnicku ekipu. Pokazala su naša deca ogromnu želju, ali i kvalitet i karakter da se izdignu iz nepovoljne pozicije, cime je odbranjen trofej i titula od prošle godine u ovom takmicenju.

Sastav HK Spartak U12 inline: Sabo Rac Albert, Vucinic Vasilije, Bencic Anastasija, Vaštag Ivett, Antonijevic Aleksandar, Kuntic David, Kukaras Luka, Peceric Slaven, Rac Sabo Hanna, Brestovac Relja, Bencic Mihajlo i Kujundžic Nikola. Trener: Brestovac Uroš.