Budimpesta, 09. i 10. 02.2019.
Selekcija U14 je u subotu 09.02. odigrala prvu utakmicu play off-a u sklopu "C" prvenstva Mađarske i na gostujucem terenu u Budimpešti uspela da zabeleži važnu pobedu nad ekipom Jusztitia Szittyak rezultatot 8:3 (2:1 2:2 4:0), pošto je tek pred kraj utakmice uspela da slomi otpor nezgodnog domaćina. Za zajedničku ekipu, od igrača iz Subotice su nastupili: Penava Veljko, Feher Čongor, Vučić Aleksa, Sekulić Elena, Šandor David, Stantić Sara, Benčić Anastasija, Kuntić David, Vučinić Vasilije i Rajković Martin. Trener: Jaramazović Zoran.

Selekcija U12 je takođe imala svoj meč u "B" prvenstvu Mađarske, ali u nedelju 10.02. protiv ekipe Szigeti Bikak, ali je kombinovani sastav Spartak/Kiškoroš ovde odneo laganu i ubedljivu pobedu rezultatom 13:1. Od početka do kraja utakmice su dečaci i devojčice kontrolisali tok igre i rutinskom igrom obezbedili nove bodove. Za zajedničku ekipu su nastupili: Vučinić Vasilije, Kukaras Luka, Kuntić David, Janković Ognjen, Bem Karlo, Temunović Vanja, Popov Jovana, Gladić Petra i Penava Ognjen. Trener: Jaramazović Zoran.

Sarajevo, 01. - 03.02.19.
Protekli vikend je za hokejaše Spartaka bio u znaku velikog tradicionalnog medjunarodnog turnira "Happy Hockey Days" u Sarajevu (BIH), koji je ove sezone po kvalitetu bio u rangu sa najjacim regionalnim turnirima, sa ukupno 31 ekipom (18 x U10 i 13 x U8) iz cak pet država (Slovenija, Madjarska, Hrvatska, Srbija i BIH).

Hokejaši Spartaka u selekciji U8 su odigrali ukupno 8 utakmica na kojima su zabeležili skor od 5 pobeda, 2 nerešene i 1 poraza, što je u ukupnom plasmanu bilo dovoljno za odlično 5.mesto. Najmladja takmicarska selekcija našeg kluba je pokazala ogromnu borbenost i želju za dokazivanjem protiv najboljih u regionu i zasluženo osvojilo visok plasman.

Selekcija U10 je na turniru odigrala ukupno 9 utakmica (od toga 8 u grupi i 1 za plasman), i na celom turniru zabeležili su samo dva poraza (i to protiv klubova koji imaju led po 10 meseci godišnje i ogromnu sportsku mašineriju iza sebe - MAC/Budimpešta i Jesenice/Slovenija) i cak sedam pobeda, ukljucujući i dve najvažnije u samoj završnici turnira protiv beogradskog Partizana (3:2) i novosadskog NS Stars (2:1). U konačnom poretku visoko 5.mesto od ukupno 18 ekipa.

Na ovom turniru su nastupile i devojcice iz subotičkog kluba, ali u sastavu ekipe SERBIA GIRLS, u obe uzrasne kategorije, i ovde su "uspešnije" bile mladje hokejašice koje su zauzele šesto mesto, dok su njihove starije koleginice osvojile 13.poziciju u ukupnom plasmanu. U svakom slucaju, odlicno iskustvo i za njih, da se što više pripremaju u konkurenciji sa decacima za neke buduce izazove koji ce se naci pred njima.

Iz HK Spartak na ovom prelepom turniru su nastupili: Poljakovic Filip, Milodanovic Filip, Kujundžic Nikola, Bencić Mihajlo, Brestovac Relja, Popov Novak, Ponjavic Andrija, Gubicak Leon, Krstin Ognjen, Boršoš Augustin, Mandic Petar, Lakicevic Vidak, Maravic Stefan, Bjelan Mitja, Budincević Petar, Iveljic Matija, Marko Filip, Nadj Strahinja, Kostic Vuk, Tikvicki David, Kovac Nina, Simic Ljubinka, Lukic Dunja, Tikvicki Martina, Mandic Marta, Rajkovic Marjan, Mandic Antonija, Popov Jovana, Ponjavic Iva i Poljakovic Lana. Treneri: Brestovac Uroš, Kolaric Aleksandar, Pile Jacob i Gallagher Daniel.
        
Beograd, 27.01.19.
Selekcija U8 HK Spartak u sklopu turnira ERSTE BANK - Liga buducih šampiona, koji se igra u sklopu prvenstva Srbije, odigrala ukupno 5 utakmica i zabeležila skor od 3 pobede i po jedan poraz i nerešen rezultat.Ova generacija decaka i devojcica polako sazreva u igri, i uz kvalitetan rad u nastavku sezone, može da postigne lepe rezultate.

Za U8 HK Spartak su nastupili: Blažic Teodor, Lukic Dunja, Mandic Petar, Tikvicki Martina, Rajkovic Marjan, Simic Ljubinka, Šabic Iva, Lakicevic Vidak, Mandic Marta, Maravic Stefan, Nad Strahinja, Kostic Vuk i Tikvicki David. Trener: Brestovac Uroš.
  
Jasbereny, 27.01.19.
U nedelju 27.1. selekcija U12 je nastupila u sklopu "B" prvenstva Madarske, u kojem igraju u fuziji sa HC Kiškoroš, ovaj put na gostovanju u Jaszberenju, protiv domace ekipe HC Lehel. Gostujuca ekipa je odnela ubedljivu pobedu rezultatom 8:0 (2:0 0:0 6:0), iako su tek u poslednjoj deonici igre uspeli da slome otpor nezgodnog domacina, a interesantan podatak je da su svih 8 golova na utakmici postigla deca iz Subotice.

Za zajednicku ekipu su nastupali: Kuntic David, Vucinic Vasilije, Popov Jovana, Kukaras Luka, Jankovic Ognjen, Gladic Petra, Penava Ognjen, Temunovic Vanja i Bem Karlo. Trener: Jaramazovic Zoran.

Subotica, 27 - 29.01.19.
HK Spartak i grad Subotica su od 25.1. - 27.1.2019. bili domacini tradicionalnog XIV medunarodnog turnira za veterane "Winter Classic - Subotica", koji je okupio ukupno 12 ekipa iz 7 razlicitih država (Finska, Slovacka, Ceška, Slovenija, Bugarska, Madarska i Srbija), i na kojem je u tri dana takmicenja odigrano ukupno 24 utakmice.

Stari majstori hokeja su se podsetili predašnjih dana kada su u okviri državnog prvenstva stare Jugoslavije nastupali na subotickom klizalištu, a istovremeno su pokazali zavidno hokejaško znanje, unatoc svojim godinama.

HK Spartak je zauzeo 3.mesto u ukupnom plasmanu, iza neprikosnovene ekipe Jesenice (Slovenija) i novosadske HK Vojvodina. Za Spartak su nastupili: Vaštag Zoltan, Vujkovic Davor, Desnica Prvoslav, Kerleta Miodrag, Ladocki Caba, Krstic Vanja, Skenderovic Aleksandar, Temunovic Ivan, Šandor Žolt, Janackovic Slobodan, Koso Mikloš, Fazekaš Đorde, Vecic Vladimir, Brestovac Uroš, Ižipac Dimitrije, Basaric Dejan, Ižipac Ignjatije, Culin Zoran i Dakic Srdan.
 
Subotica, 20.01.19.
U nedelju 20.01. odigrana je utakmica u selekciji U12, na kojoj je HK Spartak ugostio HK NS Stars iz Novog Sada. Videna je jedna poprilicno tvrda i dinamicna hokejaška predstava u kojoj je na kraju slavio domacin rezultatom 4:2, ali tek posle neizvesne završnice u kojoj su se bolje snašli od gostiju. Po trecinama je rezultat bio 1:1 1:1 i 2:0 , uz puno uzbudenja i tvrde igre u odbrani, kao i nekoliko odlicnih šansi za gol na obe strane.

HK Spartak U12: Konakov Novak, Poljakovic Filip, Vucinic Vasilije, Kukaras Luka, Kuntic David, Popov Jovana, Rac sabo Hanna, Jankovic Ognjen, Penava Ognjen, Gladic Petra, Temunovic Vanja, Bem Karlo, Gubicak Leon, Marton Leon, Brestovac Relja, Ponjavic Iva, Poljakovic Lana, Kujundžic Nikola, Bencic Mihajlo, Milodanovic Filip i Lulic Marko. Treneri: Kolaric Aleksandar i Gallagher Daniel.
   
Subotica, 18. i 19.01.19
U petak i u subotu uvece u terminu od 20.30h odigrane su dve utakmice izmedu domaceg HK Spartak i HK Vukovi/Sarajevo u selekciji U16, u sklopu aktivnosti za nastavka takmicenja Juniorske Hokej Lige. Na prvoj utakmici uspešniji su bili gosti rezultatom 1:2, dok je u drugom mecu slavio domacin, posle penala (regularni deo završen 1:1).

Za domaci sastav su nastupili: Sudarevic Luka, Vereš Sintia, Đukanovic Luka, Penava Veljko, Đordevic Aleksandar, Distl Džuliano, Katancic Erik, Vincic Smiljana, Rac Sabo Lilla, Mickoski Miloš, Vucic Aleksa, Sekulic Elena, Feher Congor, Feher Balint, Šandor David, Stantic Sara, Bencic Anastasija, Milodanovic Ana, Stantic Dario, Kuntic David i Vucinic Vasilije. Treneri: Kolaric Aleksandar i Pile Jacob.

Subotica, 19.01.19
U subotu 19.1.2019. održan je 9.tradicionalni medunarodni turnir "SPARTANS" za selekcije U8 i U10 na kojem je ucestvovalo ukupno 16 ekipa u obe uzrasne kategorije (8+8), i na kojem je svoje hokejaško umece pokazalo oko 200 decaka i devojcica, i gde je odigrano cak 56 utakmica. Na turniru su nastupili HK Crvena Zvezda, HK NS Stars, HK Vojvodina, HK Medvjedi/Sarajevo, HK Vukovi/Sarajevo, Serbia Girls, HK Alligators i domacin HK Spartak.

Na turniru nije vodena apsolutna nikakva rezultatska evidencija (bez tabele i proglašenja pobednika), vec su sva deca za svoj trud i zalaganje osvojila medalju i diplomu, za dugo secanje na lep sportski dan prepun pozitivne energije i decijih osmeha dok uživaju igrajuci hokej i družeci se sa svojim vršnjacima. Izuzetno nam je drago što su sva deca, njihovi roditelji i treneri otišli kucama zadovoljni i puni lepih utisaka iz našeg kluba i grada.

Iz HK Spartak su nastupili: Poljakovic Filip, Bencic Mihajlo, Milodanovic Filip, Brestovac Relja, Kujundžic Nikola, Gubicak Leon, Marton Leon, Popov Jovana, Rac Sabo Hanna, Gladic Petra, Bjelan Mitja, Krstin Ognjen, Milanko Danilo, Mandic Antonija, Andelkovic Luka, Budincevic Petar, Iveljic Matija, Lukic Dunja, Ponjavic Andrija, Popov Novak, Rajkovic Marjan, Ponjavic Iva, Poljakovic Lana, Tikvicki Martina, Blažic Teodor, Boršoš Augustin, Gladic Ramona, Hajdukovic Jovan, Kovac Nina, Mandic Petar, Simic Ljubinka, Šabic Iva, Lakicevic Vidak, Mandic Marta, Maravic Stefan, Nad Strahinja, Kostic Vuk i Tikvicki David. Treneri: Brestovac Uroš, Kolaric Aleksandar, Pile Jacob i Gallagher Daniel.
               
Beograd, 13.01.19.
Selekcija U10 je nastupila na Erste turniru - "Liga buducih šampiona" u sklopu prvenstva Srbije u Beogradu, i na 5 odigranih utakmica ostvarila polovican uspeh sa po 2 pobede i 2 poraza i jednim nerešenim rezultatom. Ova ekipa je imala nešto "slabiji" dan, te je i pored brojnih propuštenih prilika postigla nešto slabije rezultate od onih na koje su nas navikli u dosadašnjem delu sezone, što ce opet poslužiti kao nauk da se pojaca "tempo" u nastavku sezone.

Za U10 HK Spartak na ovom turniru su nastupili: Poljakovic Filip, Kujundžic Nikola, Milodanovic Filip, Bencic Mihajlo, Brestovac Relja, Ponjavic Andrija, Popov Novak, Krstin Ognjen, Milanko Danilo, Lukic Dunja, Mandic Antonija, Andelkovic Luka i Iveljic Matija. Trener: Kolaric Aleksandar.
Szekszard, 13.01.19.
Selekcija U8 je nastupila na turniru "C" kategorije u madarskom Szekszardu i na 4 odigrane utakmice ostvarila 100% ucinak i zasluženo osvojila prvo mesto (Jegmadarak 1:0 , Pecs 12:0 , Baja 6:1 , Szekszard 3:0), cime su nagovestili da ce preostali deo sezone pokušati da ukrste palice i sa ekipama na "B" turnirima.

Za U8 HK Spartak na ovom turniru su nastupili: Hajdukovic Jovan, Blažic Teodor, Boršoš Augustin, Kovac Nina, Lakicevic Vidak, Maravic Stefan, Mandic Petar, Mandic Marta, Nad Strahinja i Simic Ljubinka. Trener: Kovac Norbert.

Sarajevo, 11. - 13.01.19
Selekcije U13 i U16 HK Spartak su prethodnog vikenda nastupili na trecem ovosezonskom turniru u sklopu Junior Hockey League, koji je održan u Sarajevu (BIH) u Olimpijskoj dvorani Zetra. Selekcija U13 je zabeležila tri ubedljive pobede (Vukovi 8:0, Siscia 13:0, Vojvodina 7:1) cime su se ucvrstili na celu tabele, dok je selekcija U16 i pored dobre portije u utakmici kojom su otvorili ovaj turnir na žalost doživela dva poraza i jednu pobedu (Vukovi 2:4, Siscia 1:4 i Vojvodina 8:0). Starija generacija igraca je propustila priliku da posle mesec i po dana konstantnog rada na ledu materijalizuje vrlo dobru igru i zbog nedostatka koncentracije i grešaka u "malim stvarima" pretrpi ta dva poraza, cime su izgubili šansu za osvajanje vicešampionske titule na kraju sezone.

Za HK Spartak U13 i U16 su nastupili: Vereš Sintia, Sudarevic Luka, Penava Veljko, Đordevic Aleksandar, Distl Džuliano, Žikic Emilija, Vincic Smiljana, Katancic Erik, Sekulic Elena, Ilic Dana, Feher Congor, Rac Sabo Lilla, Karcaš Ana Marija, Bencic Anastasija, Stantic Sara, Milodanovic Ana, Stantic Dario, Feher Balint, Vucinic Vasilije, Kukaras Luka, Jankovic Ognjen, Kuntic David, Rac Sabo Hanna, Penava Ognjen, Gladic Petra, Bem Karlo, Temunovic Vanja, Gubicak Leon, Ponjavic Iva, Rajkovic Martin, Marton Leon, Distl Dominik, Popov Jovana i Lulic Marko. Treneri: Brestovac Uroš, Pile Jacob i Gallagher Daniel.
     
Madjarska, 22. i 23.12.18
U petak i u subotu su selekcije U12 i U14 nastupale na utakmicama u sklopu Prvenstva Madarske gde HK Spartak nastupa u fuziji sa ekipom HC Kiškoroš, i selekcija U12 je u sklopu "B" takmicenja pretrpela tek drugi ovosezonski poraz u celoj ligi i to u Segedinu od domacina rezultatom 6:2 (1:0 3:1 2:1), dok je selekcija U14 kao trenutno drugoplasirana na tabeli, u sklopu "C" takmicenja imala duel sa liderom prvenstva, ekipom Hatvan Gigaszai i zabeležila vredan trijumf rezultatom 4:1 (3:0 0:1 1:0), sa cime su preuzeli prvo mesto na tabeli na kraju jesenjeg dela takmicenja.

Za zajednicku ekipu Spartak/Kiskoros, u obe uzrasne kategorije, od igraca iz Subotice su nastupili: Đukanovic Luka, Penava Veljko, Feher Congor, Šandor David, Vucic Aleksa, Sekulic Elena, Rajkovic Martin, Bencic Anastasija, Milodanovic Ana, Stantic Sara, Kuntic David, Konakov Novak, Gladic Petra, Vucinic Vasilije, Kukaras Luka, Jankovic Ognjen, Penava Ognjen, Bem Karlo, Temunovic Vanja, Popov Jovana i Rac Sabo Hanna. Trener: Jaramazovic Zoran.

Subotica,22. i 23.12.18.
U subotu (20.30h) i u nedelju (12.30h) na Gradskom klizalištu u Subotici su se sastale ekipe seniora HK Spartak i reprezentacije BIH i odigrali dve prijateljske utakmice, a na zahtev bosanskog hokejaškog saveza, u sklopu njihvih priprema za odlazak na Svetsko prvenstvo III Divizija. U oba meca zasluženu pobedu je odnela ekipa domacina i to rezultatima 9:1 (2:1 4:0 3:0) i 11:4 (3:2 1:2 7:0). Za HK Spartak su na ovom mecu nastupila i cetiri mlada igraca (Subotic Srdan, Đurdev Nikola, Bogešic Vedran i Pejovic Nemanja) koji su poceli svoje sportske karijere u subotickom klubu, a inace trenutno nastupaju za U20 klubove MAC i KMH iz Budimpešte, i koji su svojim kvalitetom podigli nivo igre i sam pristup ovim utakmicama svim ostalim igracima u ekipi. Publika koja se okupila u lepom broju je mogla da uživa u lepim potezima i sportskim akcijama hokejaša u plavo belim dresovima, a u klubu smo posebno ponosni na podatak da je na ove dve utakmice za našu ekipu nastupilo cak 22 igraca i 3 golmana, i da su svi dobili priliku da igraju i pokažu koliko trenutno mogu da pruže. Posle dužeg vremena, konacno su i seniori imali priliku da odigraju utakmice na subtickom klizalištu, što je i rezultiralo odredeno dozom "nervoze" u završnici na pocetku obe utakmice, ali kada su se momci "zagrejali" i ušli u ritam, sve je išlo kako je i planirano i dogovoreno u svlacionici.

Za seniore HK Spartak su nastupili: Alaker Erik, Vidakovic Igor, Velaševic Miloš, Gergelj Danijel, Peter Alen, Plavšic Dominik, Kolaric Aleksandar, Bošnjak Luka, Tancoš Tamaš, Šljapic Igor, Subotic Srdan, Bogešic Vedran, Gallagher Daniel, Kojic Miloš, Cindel Norbert, Đurdev Nikola, Pejovic Nemanja, Perušic Ivan, Tolmaci Branislav, Đordevic Aleksandar, Mileusnic Petar, Katancic Erik, Nešic Mate, Katancic Denis i Fabec Joseph. Treneri: Brestovac Uroš i Jacob Pile.
 
Subotica, 22.12.18
U Subotici je u subotu 22.12.2018. bio održan ERSTE Bank turnir - "Liga buducih šampiona" za selekcije U8 i U10 na kojem je ucestvovalo ukupno 12 ekipa iz 6 klubova iz Srbije. Na turniru je odigrano ukupno 30 utakmica u obe uzrasne kategorije (po principu svako sa svakim), tako da su sva deca imala priliku da pokažu šta i koliko mogu im znaju u ovom momentu. Vreme je poslužilo domacine, tako da su uslovi za igru bili idealni, što je i rezultiralo sa puno lepih sportskih momenata i poteza buducih majstora ovog sporta. Rezultatska evidencija u selekciji U8 nije vodena, dok je u selekciji U10 ekipa HK Spartak zabeležila 3 pobede , i po jedan nerešen rezultat i poraz.

Za HK Spartak u obe kategorije su nastupili: Hajdukovic Jovan, Lakicevic Vidak, Blažic Teodor, Lukic Dunja, Kovac Nina, Boršoš Augustin, Kostic Vuk, Maravic Stefan, Mandic Marta, Gladic Ramona, Mandic Petar, Simic Ljubinka, Šabic Iva, Rajkovic Marjan, Popov Novak, Ponjavic Andrija, Poljakovic Filip, Marko Filip, Iveljic Matija, Budincevic Petar, Andelkovic Luka, Milodanovic Filip, Milanko Danilo, Brestovac Relja, Kujundžic Nikola, Krstin Ognjen Gubicak Leon i Bencic Mihajlo. Treneri: Brestovac Uroš, Kolaric Aleksandar, Pile Jacob i Gallagher Daniel.
    
Baja, 16.12.2018.
U nedelju 16.12. selekcija U8 HK Spartak je nastupala u Baji (Madarska) na turniru "C" kategorije na kojem su odigrali ukupno 4 utakmice i sa skorom 3 pobede (Baja 5:2, Dunaujvaros 3:2, Pecs 8:2) i 1 nerešen rezultat (Segedin 2:2) uspeli da osvoje zasluženo prvo mesto. Vec posle samo dve nedelje svakodnevnih treninga na ledu u svom gradu pokazuju se prvi znakovi napretka i poboljšanja u svim elementima igre, što je rezultiralo ovim lepim rezultatskim uspehom.

Za U8 HK Spartak su nastupili: Hajdukovic Jovan, Lakicevic Vidak, Blažic Teodor, Kovac Nina, Boršoš Augustin, Mandic Petar, Mandic Marta, Kostic Vuk, Maravic Stefan i Simic Ljubinka. Voda ekipe: Kovac Norbert.

Subotica,15-16.12.2018.
Prethodnog vikenda, 15-16.12.2018. Subotica je bila domacin drugog ovosezonskog turnira u sklopu Junior Hockey League (JHL) za selekcije U13 i U16, koja je okupila ukupno 8 ekipa iz 4 kluba/grada i 3 razlicite države (HK Siscia/Sisak Hrvatska, HK Vukovi/Sarajevo BIH , HK Vojvodina/Novi Sad i HK Spartak/Subotica). Svaki klub je domacin jednog ovakvog okupljanja u toku sezone i na svakom turniru se igra po principu "svako sa svakim".

Iako je u subotu 15.12. tokom celog dana padao sneg koji je poprilicno otežavao uslove za igru, satnica i raspored utakmica je maksimalno ispoštovan, a deca koja inace u svojim gradovima treniraju u zatvorenim halama su imali priliku da vide i licno "osete" kako se nekada davno igrao hokej, kako izgleda pravi "winter classic". Najvažnije je da su svi uživali i na ledu, i van njega. U nedelju 16.12. smo, sa druge strane, imali odlicne uslove za igru, te su svi igraci mogli da prezentuju mnogo bržu i kvalitetniju igru, za prave hokejaške sladokusce.

HK Spartak je u svojoj selekciji U13 ostvario maksimalni ucinak od sve tri pobede (Vukovi 3:2, Siscia 15:1 i Vojvodina 11:1) cime su zadržali prvo mesto na tabeli ovosezonskog takmicenja sa maksimalnim ucinkom, dok je selekcija U16 zabeležila 1 pobedu (Vojvodina 7:1) i dva poraza (Siscia 0:3 i Vukovi 2:7), što ih je zadržalo na trecem mestu u ukupnom poretku.

Naš gost na samom turniru je bio i osvajac zlatne medalje na Olimpijskim igrama - Davor Štefanek , koji se fotografisao sa hokejašima U13 Vojvodine i Vukova, za dugu i lepu uspomenu.
 
Za HK Spartak U13 su nastupili: Konakov Novak, Vucunic Vasilije, Kukaras Luka, Kuntic David, Jankovic Ognjen, Popov Jovana, Penava Ognjen, Gladic Petra, Bem Karlo, Temunovic Vanja, Gubicak Leon, Ponjavic Iva, Rajkovic Martin, Marton Leon, Lulic Marko, Rac Sabo Hanna, Poljakovic Lana, Brestovac Relja, Kujundžic Nikola, Milodanovic Filip i Bencic Mihajlo. Treneri: Kolaric Aleksandar, Pile Jacob.
    
Za HK Spartak U16 su nastupili: Vereš Sintia, Sudarevic Luka, Đukanovic Luka, Penava Veljko, Đordevic Aleksandar, Distl Džuliano, Katancic Erik, Horvacki Igor, Žikic Emilija, Vucic Aleksa, Sekulic Elena, Feher Congor, Šandor David, Rac Sabo Lilla, Horvat Adam, Milodanovic Ana, Bencic Anastasija, Stantic Sara, Stantic Dario, Karcaš Ana Marija i Vincic Smiljana. Treneri: Brestovac Uroš i Gallagher Daniel.

Debrecen, 09.12.18
Ekipa U12, u fuziji sa HK Kiškoroš, nastupila u Prvenstvu Madarske "B" protiv DHK Debrecen i odigrala izuzetno tvrdu i kvalitetnu utakmicu kja je završila nerešenim rezultatom 1:1 (1:1 0:0 0:0).Ocigledan je pomak u igri ekipe cim su suboticki hokejaši stali na led u svom gradu i cele prošle nedelje mogli da treniraju na svom igralištu.

Novi Sad, 08.12.18.
Selekcija U10 je u subotu 8.12. nastupila u novosadskom SPENS-u na Erste turniru "Liga buducih šampiona" u sklopu Prvenstva Srbije, gde je odigrala ukupno 5 utakmica i zabeležila maksimalan ucinak od svih 5 pobeda (NS Stars/I 3:0, Crvena Zvezda 3:0, Vojvodina/II 7:1, NS Stars/II 11:1 i Vojvodina/I 8:0). I kod ove generacije se vidi "olakšanje" u igri posle samo nedelju dana rada na ledu u Subotici, i sigurno je da u nastavku sezone mora još puno da se radi da se što više podigne nivo forme svih takmicarskih selekcija.

Za HK Spartak U10 su nastupili: Poljakovic Filip, Bencic Mihajlo, Kujundžic Nikola, Milodanovic Filip, Brestovac Relja, Popov Novak, Milanko Danilo, Andelkovic Luka, Gubicak Leon, Ponjavic Andrija, Mandic Antonija, Marton Leon i Budincevic Petar. Trener: Brestovac Uroš.
 
Kiskoros, 08.12.18
Selekcija U14 je u subotu 8.12. nastupila u fuziji sa HK Kiškoroš na utakmici Prvenstva Madarske "C" protiv ekipe DHK Debrecen i uspela da zabeleži važnu pobedu rezultatom 11:2 (4:1 3:1 4:0), cime su ostali u samom vrhu tabele.

Za U14 su nastupili: Đukanovic Luka, Penava Veljko, Sekulic Elena, Vucic Aleksa, Feher Congor, Šandor David, Milodanovic Ana, Bencic Anastasija, Stantic Sara, Miklenovic Mellanija. Trener: Jaramazovic Zoran.

Skopje, 07. - 09.12.18
Seniori HK Spartak su nastupili na tradicionalnom medunarodnom turniru u Skoplju/Makedonija - "Skopje Ice Festival" od 7.12. - 9.12.2018. na kojem su odigrali 3 utakmice i uspeli da ubeleže sve 3 pobede i zasluženo osvoje 1. mesto na ovom turniru. Redom su padale ekipe HK Slavia/Sofija/Bugarska 7:5 (3:2 2:1 2:2), HK Metalurg/Skoplje 9:0 (3:0 2:0 4:0) i HK Torpedo/Bukurešt/Rumunija 3:0 (0:0 1:0 2:0). Cela ekipa je odigrala veoma disciplinovano i odgovorno kada je to bilo najpotrebnije, dok je za najboljeg golmana na celom turniru proglašen Vidakovic Igor iz subotickog tima.

Seniori HK Spartak su nastupili u sastavu: Vidakovic Igor, Vereš Vedran, Kolaric Aleksandar, Bošnjak Luka, Gergelj Danijel, Peter Alen, Gallagher Daniel, Pile Jacob, Perušic Ivan, Tancoš Tamaš, Cindel Norbert, Nešic Mate, Katancic Erik, Đordevic Aleksandar, Kojic Miloš i Dulic Uglješa. Voda ekipe: Alaker Erik.    
Kiskoros, 25.11.18
Seniori HK Spartak su u nedelju 25.11.2018. imali dvocasovni trening na ledu u Kiškorošu (Madarska) na kojem je bilo ukupno 14 igraca i 2 golmana, kako bi što više "osetili" led jer ih vec za dve nedelje ocekuje tradicionalni medunarodni turnir u Skoplju (Makedonija), uz nadu da ce led na Gradskom klizalištu biti postavljen do 01.12.2018. kako su najavili.
Budimpesta, 24.11.18
Selekcija U14 je u subotu 24.11. nastupila u sklopu "C" prvenstva Madarske u kombinovanoj ekipi sa HC Kiškoroš na utakmici u Budimpešti gde su ukrstili palice sa ekipom Justitia Szinttyak i posle velike borbe i drame u samoj završnici utakmice na žalost izgubili rezultatom 5:4 (2:0 1:2 2:2). Iako su tokom celog meca bili u rezultatskom zaostatku, uspeli su 40 sekundi pre kraja da izjednace na 4:4, ali su vec u narednom napadu, na samo 20 sekundi pre kraja primili nesrecan gol i izgubili utakmicu.

Za U14 su nastupili: Đukanovic Luka, Penava Veljko, Sekulic Elena, Bencic Anastasija, Stantic Sara, Rajkovic Martin, Vucic Aleksa, Feher Congor, Šandor David i Miklenovic Mellanija. Trener: Jaramazovic Zoran.slika
Novi Sad, Segedin 24.11.18
Prethodnog vikenda HK Spartak je nastupao sa svojim selekcijama U10, i to na "dva fronta", sa dve ekipe, u istom danu. U istom danu svoj nastup je imala i selekcija U14.

U subotu 24.11.2018. ekipa U10 je igrala u Novom Sadu na Erste turniru "Liga buducih šampiona" u sklopu Prvenstva Srbije koju organizuje SHLS, i na kojem su odigrali ukupno 5 utakmica i zabeležili skor od 3 pobede i 2 poraza.

U istom danu, prakticno u isto vreme, u Segedinu je nastupala još jedna ekipa HK Spartak U10 na turniru "C" kategorije u sklopu Prvenstva Madarske, gde su zabeležili 100% uspešan nastup u sva cetiri odigrana meca.

Sa obzirom da je ova generacija bila "podeljena" kako bi se zadovoljio nastup na oba turnira, i da su sastavi bili kombinovani, može se reci da su ostvarili lepe rezultate i da ih u nastavku sezone ocekuje još dosta obaveza, turnira, utakmica na kojima ce morati da pokazuju sve bolju i bolju igru.

Za HK Spartak U10, na oba turnira su nastupili: Poljakovic Filip, Budincevic Petar, Popov Novak, Andelkovic Luka, Ponjavic Andrija, Mandic Antonija, Lukic Dunja, Tikvicki Martina, Marko Filip, Bjelan Mitja, Bencic Mihajlo, Brestovac Relja, Kujundžic Nikola, Milodanovic Filip, Ponjavic Iva, Poljakovic Lana, Popov Jovana, Gladic Petra, Gubicak Leon, Marton Leon, Andelic Luka i Vuckovic Andelija. Treneri: Kolaric Aleksandar i Brestovac Uroš.SLIKE
Novi Sad, 17. i 18.11.18.
Sa takmicenjem za sezonu 2018/2019 se krenulo i u sklopu JHL (Junior Hockey League), u kojem HK Spartak nastupa samostalno sa svojim selekcijama U13 i U16, a u kojem još ucestvuju i HK Siscia (Sisak/Hrvatska), HK Vukovi (Sarajevo/BIH) i HK Vojvodina (Novi Sad). Celo takmicenje se igra turnirski, svaki grad je domacin jednog takvog okupljanja i igra se svako sa svakim (ukupno 12 utakmica po turniru, odnosno 12 utakmica po selekciji za sezonu). Prvi ovosezonski turnir je odigran u Novom Sadu 17/11-18/11 (subota-nedelja) i HK Spartak je sa selekcijom U12 zabeležio sve tri pobede (Vukovi 7:1, Siscia 8:0, Vojvodina 2:0), dok je selekcija U15 ostvarila jednu pobedu i dva poraza (Vukovi 1:4, Siscia 1:5 i Vojvodina 3:1). Naredni turnir u sklopu JHL se igra u Subotici 15-16.12.2018.

Za HK Spartak U13 su nastupili: Konakov Novak, Vucinic Vasilije, Distl Dominik, Kuntic David, Kukaras Luka, Jankovic Ognjen, Penava Ognjen, Gladic Petra, Bem Karlo, Temunovic Vanja, Gubicak Leon, Rajkovic Martin, Ponjavic Iva, Poljakovic Lana, Popov Jovana, Lulic Marko i Marton Leon. Treneri: Brestovac Uroš i Kolaric Aleksandar.
 
Selekcija U16 HK Spartak je nastupila u sastavu: Sudarevic Luka, Vereš Sintia, Penava Veljko, Đordevic Aleksandar, Distl Džuliano, Katancic Erik, Žikic Emilija, Horvacki Igor, Vincic Smiljana, Rac Sabo Lilla, Karcaš Ana Marija, Feher Balint, Vucic Aleksa, Šandor David, Feher Congor, Stantic Dario, Ilic Dana, Milodanovic Ana, Sekulic Elena, Bencic Anastasija, Stantic Sara i Horvat Adam. Treneri: Brestovac Uroš i Kolaric Aleksandar.
   
Segedin, 17.11.18.
Selekcija U10 je u subotu 17.11. nastupila na turniru "B" kategorije u Segedinu (Madarska) i na cetiri odigrane utakmice ostvarila isto toliko pobeda, uz impresivnu gol razliku (49:6), cime su potvrdili dobru pripremu sezone (odlaske na led u Cešku u avgustu i brojne odlaske u Kiškoroš/Madarska na treninge na ledu), ali istovremeno, sa obzirom da je stiglo ocekivano zahladenje, i te kako željno išcekuju postavljanje ledene površine na Gradskom klizalištu u svom gradu kako bi mogli svakodnevno trenirati na svom "terenu" jer je u prethodnih desetak sezona uvek to bilo i realizovano krajem novembra/sam pocetak decembra.

Za HK Spartak U10 su nastupili: Poljakovic Filip, Bencic Mihajlo, Kujundžic Nikola, Milodanovic Filip, Brestovac Relja, Popov Novak, Mandic Antonija, Ponjavic Andrija, Andelkovic Luka i Budincevic Petar. Trener: Kolaric Aleksandar.
 
Dunaujvaros, 16.11.18.
Veterani HK Spartak su u petak 16.11.2018. odigrali prijateljsku utakmicu u Dunaujvarošu (Madarska) sa domacom ekipom Dab Docler i posle kvalitetno pružene partije uspeli da zabeleže prvu ovosezonsku pobedu rezultatom 11:8.Ova utamica ce odlicno poslužiti kao svojevrsni test pred veliki medunarodni turnir u Novom sadu koji se igra od 30.11.-02.12.2018.

Ekipa HK Spartak je nastupila u sastavu: Basaric Igor, Ladocki Caba, Dujmovic Nikola, Skenderovic Aleksandar, Šandor Žolt, Dakic Srdan, Desnica Prvoslav, Ižipac Ignjatije, Kerleta Miodrag i Basaric Dejan.

Jasbereny, 10 i 11.11.18.
Selekcija U12 je imala dupli program, dve utakmice u dva dana, subota i nedelja (10-11.11.2018.) u Madarskoj u sklopu "B" šampionata gde nastupaju u fuziji sa HC Kiškoroš, i na obe utakmice su zabeležili zaslužene pobede (Jaszbereny 7:1 i Debrecen 2:1), cime su okoncali prvi krug takmicenja bez ijednog poraza. Narocito interesantna i izuzetno napeta je utakmica je bila sa ekipom DHK iz Debrecena, koja je obilovala dosta grubom, ali i dinamicnom igrom, ali je trijumf pripao našoj ekipi.

Za zajednicku ekipu U12 od igraca iz Subotice su nastupili: Vucinic Vasilije, Kuntic David, Gladic Petra, Rac Sabo Hanna, Popov Jovana, Penava Ognjen, Temunovic Vanja, Bem Karlo, Jankovic Ognjen i Kukaras Luka. Trener: Jaramazovic Zoran.


Selekcija U14 je svoju utakmicu u "C" Prvenstvu Madarske odigrala u nedelju 11.11.2018. gde takode nastupa u fuziji sa HC Kiskosos, i na žalost doživeli su prvi ovosezonski poraz od ekipe Hatvan Gigaszai sa 2:0 (1:0 1:0 0:0), cime trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli. Nedovoljno koncentracije u završnici/realizaciji, kao i jeftine greške u odbrani koštale su ovu ekipu poraza na ovom mecu, što ce odrediti kao pokazatelj za trenažne procese u narednom periodu na cemu treba dodatno da se poradi.

Za ekipu U14 od igraca iz Subotice su nastupili: Penava Veljko, Đukanovic Luka, Vucic Aleksa, Rajkovic Martin, Distl Dominik, Šandor David, Feher Congor, Milodanovic Ana, Miklenovic Mellanija i Stantic Sara. Trener: Jaramazovic Zoran.

Beograd, 10.11.18
Selekcija U8 je nastupila na Erste turniru "Liga buducih šampiona" u Beogradu, u sklopu Prvenstva Srbije, u subotu 10.11.2018., na kojem je odigrala ukupno 5 utakmica i osvojila trece mesto, uz skor dve pobede (Marbo 1:0 i Red team 3:0), jedan nerešen (NS Stars 1:1) i dva poraza (Partizan 1:3 i Crvena Zvezda 0:2). Decaci i devojcice u Spartakovim dresovima su pokazali veliku želju za igrom i pravu srcanost i borbenost, narocito poznavajuci cinjenicu da su, na žalost, još uvek jedini tim bez ledene površine na svom klizalištu.

Za U8 HK Spartak su nastupili: Ivanov Lena, Blažic Teodor, Maravic Stefan, Lukic Dunja, Kovac Nina, Lakicevic Vidak, Rajkovic Marjan, Tikvicki Martina, Simic Ljubinka, Kostic Vuk, Tikvicki David, Gladic Ramona i Šabic Iva. Trener: Brestovac Uroš.

KOMENTAR POVODOM PONASANJA NA TURNIRU


Kiskoros, 04.11.18.
Selekcija U12 je u nedelju 4.11. u fuziji sa HC Kiskoros, u sklopu "B" Prvenstva Madarske odigrala utakmicu sa ekipom ISK Lendület Gyergyószentmiklós i zabeležila ubedljivu pobedu od 11:0 (4:0 4:0 3:0), posle sigurne i kvalitetne igre, u kojoj se pitanje pobednika nije dovodilo u putanje ni jednog sekunda tokom meca.

Za zajednicku ekipu HK Spartak-Kiskoros su nastupili: Vucinic Vasilije, Kuntic David, Jankovic Ognjen, Kukaras Luka, Rac Sabo Hanna, Popov Jovana, Gladic Petra, Penava Ognjen, Temunovic Vanja i Bem Karlo. Trener: Jaramazovic Zoran.
 
Dunaujvaros, 03.11.18.
Selekcija U14 je u subotu 3.11. imala utakmicu u sklopu "C" Prvenstva Madarske u kojem ucestvuju u fuziji sa HC Kiškoroš, gde su kao domacini u jednoj teškoj i borbenoj utakmici uspeli da odnesu zasluženu pobedu nad ekipom Szekszardi Jegmadarak od 4:3 (2:1 0:0 2:2).

Za zajednicku ekipu HK Spartak-Kiskoros iz Subotice su nastupili: Đukanovic Luka, Penava Ognjen, Miklenovic Mellanija, Sekulic Elena, Feher Congor, Šandor David, Rajkovic Martin, Distl Dominik, Bencic Anastasija, Stantic Sara. Trener: Jaramazovic Zoran.

Beograd,03. i 04.11.18.
HK Spartak je sa svojim selekcijama U8 i U10 ucestvovao prethodnog vikenda (3-4.novembar 2018.) na 4.medunarodnom turniru "Mirko Holbus" u Beogradu, koji je organizovao HK Partizan, a na kojem je ucestvovalo ukupno 26 ekipa u obe uzrasne kategorije, iz cetiri države (Slovenija, Hrvatska, BIH i Srbija)

Deca iz Subotice su otišla u Beograd dan ranije, u petak 2.11., kako bi odradili treninge na ledu (u saradnji sa HK Partizan i HK Crvena Zvezda), i kako bi pokušali koliko toliko da se "aklimatizujemo", jer smo na žalost bili jedina ekipa na turniru koja još uvek nema led u svom gradu.

I pored toga, HK Spartak je u selekciji U10 zauzeo odlicno 5. mesto od ukupno 16 ekipa, nesrecno izgubivši na penale u 1/4 finalu od ekipe Mladost iz Zagreba (2:2 u regularnom delu, 2:1 za Mladost u penal seriji), a kasnije u razigravanju za 5-8 mesta pobedivši HK Vukove/Sarajevo sa 8:4 i HK Crvena Zvezda sa 4:0. Prvog takmicarskog dana, u utakmicama po grupama ostvarene su 4 pobede i 3 poraza.

Selekcija do 8 godina HK Spartak je u konacnom plasmanu podelila 5-6 mesto (od ukupno 10 ekipa), sa skorom od 4 pobede, 1 nerešen i 4 poraza, ali je ovo fenomenalan rezultat za jednu potpuno novu generaciju hokejaša našeg kluba, koji su prvi put ucestvovali na jednom ovako velikom i jakom turniru. Interesantan detalj je da smo jedini klub na celom turniru koji je uspeo da sacuva svoju mrežu i odigra nerešeno sa velikom HK Olimpija iz Ljubljane/Slovenija.

Ovde posebno treba istaci i devojcice iz HK Spartak koje su na ovom turniru nastupile za ekipu Serbia Girls, sastavljenu iskljucivo od devojcice iz Subotice, Novog Sada i Beograda, i koje su takode u obe konkurencije odigrale po 10-ak utakmica na ovom turniru i koje su imale odlicnu priliku da pokažu šta i koliko mogu, koje su moraje same da preuzmu na sebe kompletnu igru i odgovornost, iako vecina njih nema tu "ulogu" u svojim maticnim klubovima, i to je jedan ogroman, dodatni plus za njihov dalji sportski napredak i usavršavanje.

Deca koja su predstavljala naš klub/grad, na koje smo svi izuzetno ponosni jer su dali svoj trenutni maksimum i ostavili "srce na terenu" na ovogodišnjem Holbusu su: Poljakovic Filip, Milodanovic Filip, Bencic Mihajlo, Brestovac Relja, Kujundžic Nikola, Gubicak Leon, Popov Novak, Ponjavic Andrija, Milanko Danilo, Andelkovic Luka, Budincevic Petar, Rajkovic Marjan, Blažic Teodor, Mandic Petar, Lakicevic Vidak, Kostic Vuk, Boršoš Augustin, Bjelan Mitja, Maravic Stefan, Nad Strahinja, Tikvicki David, Kovac Nina, Lukic Dunja, Mandic Marta, Tikvicki Martina, Mandic Antonija, Poljakovic Lana i Ponjavic Iva. Treneri: Brestovac Uroš i Kolaric Aleksandar.
   
Segedin, 28.10.2018.
U nedelju 28.10.2018. selekcija U12, koja igra u "B" Prvenstvu Madarske, u fuziji sa HC Kiskoros je gostovala u Segedinu protiv istoimenog kluba, gde je takode zabeležena vredna i zaslužena pobeda, rezultatom 5:3 (3:0 1:1 1:2). Gostujuca ekipa je odlicno otvorila utakmicu, stvorila nekoliko izglednih prilika i sigurnom realizacijom omogucila nešto mirniju završnicu, koju su i sproveli do kraja, pametnom i sigurnom igrom.

Za zajednicku ekipu U12, od igraca iz Subotice su nastupili: Vucinic Vasilije, Kuntic David, Jankovic Ognjen, Penava Ognjen, Gladic Petra, Bem Karlo, Temunovic Vanja, Kukaras Luka, Popov Jovana i Rac Sabo Hanna. Trener: Jaramazovic Zoran.

Budimpesta, 27.10.2018.
U subotu 27.10.2018. selekcije U14, koja nastupa u Prvenstvu Madarske "C" u fuziji sa HC Kiskoros je imala utakmicu u Budimpešti sa domacinima Szigeti Bikak i posle solidne partije, u kojoj su tokom cele utakmice držali kontrolu nad igrom, uspeli su da zabeleže vrednu pobeddu rezultatom 5:2 (1:0 3:2 1:0), cime su nastavili seriju uspešnih nastupa ove sezone. Vec narednog vikenda ova selekcija ima utakmicu u Dunaujvarošu protiv ekipe Szekszard Jegmadarak.

Za zajednicku ekipu U14, od igraca iz Subotice, su nastupili: Penava Veljko, Sandor David, Bencic Anastasija, Feher Congor, Stantic Sara, Sekulic Elena, Miklenovic Mellanija, Distl Dominik i Rajkovic Martin. Trener: Jaramazovic Zoran.

Novi Sad, 21.10.18.
U nedelju 21.10.2018. selekcija U8 je nastupila u Novom Sadu na prvom ovosezonskom ERSTE turniru - "Liga buducih šampiona", koju organizuje SHLS (Savez hokeja na ledu Srbije), i na kojem su ukrstili palice na pet utakmica sa vršnjacima iz Beograda (Partizan, Crvena Zvezda i Red team) i iz Novog Sada (NS Stars i Vojvodina).Iako je u ovoj uzrasnoj kategoriji rezultat u potpuno drugom planu, sa skorom od 1 pobede, 1 nerešene i 3 poraza evidentno je da ovoj grupi decaka i devojcica najviše nedostaje rad na ledu, kako bi svakodnevnim treninzima pokušali da sustignemo nivo ostalih ekipa koje su na ledu vec mesec ili dva dana.

Sastav U8 HK Spartak na turniru u Novom Sadu: Hajdukovic Jovan, Kovac Nina, Lukic Dunja, Blažic Teodor, Maravic Stefan, Lakicevic Vidak, Mandic Petar, Simic Ljubinka, Tikvicki Martina, Nad Strahinja, Gladic Ramona, Mandic Marta, Tikvicki David, Kostic Vuk i Šabic Iva. Treneri: Brestovac Uroš i Kolaric Aleksandar.
  
Dunaujvaros, 20.10.18.
U subotu 20.10.2018. selekcija U10 je nastupila na turniru "B" kategorije u madarskom Dunaujvarošu, na kojem su odigrali ukupno cetiri utakmice i zabeležili isto toliko pobeda (Szekszard 12:0, Szekesfehervar B1 6:2, Dab Docler 9:3 i Veszprem 5:3), uz solidnu igru i nastup, ali realno ova ekipa treba i može i bolje da igra. Ta cinjenica samo potvrduje nastojanje strucnog štaba u klubu, da kada se postavi ledena površina na Gradskom klizalištu u Subotici i kada se trenažni procesi budu sprovodili svakodnevno na ledu, ova ekipa ce pokušati da ukrsti palice u sa ekipama na turnirima "A" kategorije u Madarskoj.

Sastav U10 HK Spartak na turniru u Dunaujvarošu: Poljakovic Filip, Bencic Mihajlo, Kujundžic Nikola, Milodanovic Filip, Brestovac Relja, Popov Novak, Andelkovic Luka, Ponjavic Andrija, Milanko Danilo, Budincevic Petar i Iveljic Matija. Trener: Brestovac Uroš.
   
Novi Sad, 06.10.2018.
U nedelju 07.10.2018. u Novom Sadu je održana svetska manifestacija WGIHW (World Girls Ice Hockey Weekend) pod organizacijom i pokroviteljstvom IIHF (International Ice Hockey Federation) i SHLS (Savez Hokeja na Ledu Srbije) i koji je okupio sve devojcice koje treniraju hokej na ledu u našoj državi. Od ukupno 75 registrovanih devojcica, na dešavanju se okupilo njih 55, razlicitog uzrasta i nivoa znanja hokeja, zajedno sa 11 trenera, iz Subotice, Novog Sada i Beograda. Odraden je demo trening, ukupno 150 minuta je provedeno u radu na ledu, pokazane su neke nove tehnike pristupa vodenju trenažnih procesa, devojcice/devojke su imale priliku da zajedno treniraju, da postanu svesne cinjenice koliko ih ima, da se dodatno sprijatelje, i da probude svest i potrebu u svim klubovima o daljem razvoju i omasovljavanju ženskog hokeja u Srbiji, na cemu insistira i Svetska hokejaška federacija.

IZ HK Spartak na WGIHW 2018 Srbija su ucestvovale: Vereš Sintia, Vincic Smiljana, Sekulic Elena, Bencic Anastasija, Stantic Sara, Milodanovic Ana, Ponjavic Iva, Poljakovic Lana, Simic Ljubinka, Kovac Nina, Tikvicki Martina, Gladic Ramona, Lukic Dunja. Treneri: Brestovac Uroš i Kolaric Aleksandar.
               
Debrecen, Budimpesta 06. i 07.10.2018.
U subotu 06.10.2018. selekcija U14 je imala utakmicu u sklopu "C" Prvenstva Madarske, u kojem HK Spartak nastupa u fuziji sa HC Kiskoros, i to na gostovanju u Debrecenu, sa istoimenim domacinom. Gostujuca kombinovana ekipa je sa strpljivom i pametnom igrom uspela da zabeleži i drugi ovosezonski uspeh u isto toliko utakmica, rezultatom 6:0 (1:0 2:0 3:0). Od igraca iz Subotice su nastupili: Penava Veljko, Đukanovic Luka, Feher Congor, Šandor David, Sekulic Elena, Rajkovic Martin, Dvornic Stevan, Milodanovic Ana, Bencic Anastasija, Distl Dominik i Miklenovic Mellanija. Trener: Jaramazovic Zoran.

U nedelju 07.10.2018. selekcija U12 je imala svoju prvu utakmicu u ovosezonskom "B" Prvenstvu Madarske, u kojem HK Spartak takode nastupa u fuziji sa HC Kiskoros, i to na gostovanju u Budimpešti, gde ih je docekala ekipa Szigeti Bikak. Gostujuca kombinovana ekipa je pokazala svoj kvalitet i sagsigurnom igrom uspeli su da zabeleži i prvi ovosezonski uspeh i dobar start sezone, rezultatom 4:0 (1:0 1:0 2:0). Od igraca iz Subotice su nastupili: Kuntic David, Jankovic Ognjen, Gladic Petra, Rac Sabo Hanna, Popov Jovana, Penava Ognjen, Temunovic Vanja, Bem Karlo, Kukaras Luka. Trener: Jaramazovic Zoran.

Budimpesta, 22. i 23.09.2018.
HK Spartak i zvanicno otvorio sezonu 2018/2019 za svoje takmicarske selekcije U8 i U10 sa ucešcem na velikom turniru u Budimpešti (Madarska), na kojem je u subotu/nedelju, 22/23.09.2018. ucestvovalo ukupno preko 50 klubova sa oko 100 ekipa, u dve uzrasne kategorije, odnosno 3 takmicarska nivoa.

HK Spartak je u subotu 22.09 nastupao sa svoje 2 ekipe u uzrastu U10, u B i u C nivou, gde su pokazali solidno izdanje i igru, i da ce u nastavku sezone mogu igrati minimum na tom nivou, a kad se postavi led na Gradskom klizalištu u Subotici i trenažni procesi budu svakodnevno na ledu, pokušace se ukrstiti palice i sa ekipama iz A kategorije. Selekcija U10/C je na 3 odigrane utakmice zabeležila 2 pobede i 1 poraz (Baja Lurkok 4:0, KESI Solyomok 6:1 i Justitia SC 1:5), dok je ekipa U10/B na 4 utakmice zabeležila 3 pobede i 1 poraz (Vasas SC 6:2, KSI SE 8:5, Sportorszag SC 9:0 i UTE 2:7).

Za HK Spartak U10 su nastupali: Poljakovic Filip, Milodanovic Filip, Bencic Mihajlo, Brestovac Relja, Kujundžic Nikola, Popov Novak, Andelkovic Luka, Ponjavic Andrija, Budincevic Petar, Iveljic Matija, Milanko Danilo, Mandic Antonija, Rajkovic Marjan, Tikvicki Martina, Lukic Dunja i Bjelan Mitja. Treneri: Brestovac Uroš i Kolaric Aleksandar.
  
Vec narednog dana, u nedelju 23.09. svoj nastup je imala i selekcija U8, koja je nastupila u C kategoriji i koja je na 4 utakmice zabeležila 100% ucinak, savladavši redom sva cetiri protivnika koji su se našli sa druge strane klizališta (MAC C 4:0, Soproni Jegtorok 2:1, Szekszard Jegmaradak 2:0 i Pesterzsebet HC 6:0). Velika vecina ove dece je imala "vatreno krštenje" na ovom turniru jer im je ovo prva takmicarska sezona, i samim tim prvo ucešce na nekom zvanicnom turniru. Uz konstantan i strucan rad, od njih može da se ocekuje veliki napredak i još lepih rezultata.

Sastav ekipe HK Spartak U8: Hajdukovic Jovan, Kovac Nina, Blažic Teodor, Maravic Stefan, Lakicevic Vidak, Mandic Petar, Simic Ljubinka, Šabic Iva, Mandic Marta, Kostic Vuk i Tikvicki David. Trener: Brestovac Uroš.
 

Brumov-Bylnica (Ceška), 11.08. do 19.08.2018.
Ekipa se vratila sa priprema za sezonu 2018/2019 u mestu Brumov-Bylnica u Ceškoj, koje je obavljala od 11.08. do 19.08.2018.

Trenažni procesi su sprovodeni 3-4 puta dnevno na ledu (po 1h), uz 1-2 suva treninga i svakodnevni odlazak na bazen. Idealni infrastrukturni uslovi koje nudi ovo malo mesto sa svega 6.000 stanovnika vraca suboticke hokejaše na isto mesto vec 4 godine zaredom. U saradnji sa HK Vukovi iz Sarajeva okupila se grupa od ukupno 52 decaka i devojcica, koji su trenirali pod budnim okom ukupno 7 trenera, od kojih i trojice suboticana - Brestovac Uroš, Kolaric Aleksandar i Šljapic Igor. U strucnom štabu su se ove godine našli i 2 mlada hokejaška radnika iz Kanade (Will Brown i Wolf Hibbard), koji su se prikljucili našem razvojnom kampu preko organizacije Hockey Without Borders, sa kojom HK Spartak ima izuzetno uspešnu i kvalitetnu saradnju vec 8 godina.

Na samim pripremama je odrašen ukupno 31 sat na ledu, gde je postavljena izuzetno dobra osnova za dalji rad u pripremama pred predstojeca takmicenja u Prvenstvu Srbije, Madarske i JHL. Na samim priprema su u istom periodu boravile i ekipe HK Siscia iz Siska i HK NS Stars iz Novog Sada, te je sa njima u saradnji organizovano i nekoliko kontrolnih utakmica odnosno mini turnira za najmlade uzrasne kategorije.

Vec od 21.08. - 26.08.2018. naše selekcije U12 i U14 imaju nastavak priprema na ledu, u saradnji sa HC Kiškoroš iz Madarske, gde je vec postavljena ledena ploca u njihovoj hali, dok ostale selekcije nastavljaju sa off ice treninzima, a na led ce se odlaziti vikendom u susednu Madarsku.

Turniri i utakmice u sklopu Prvenstva Madarske za naše selekcije U8, U10, U12 i U14 pocinju krajem septembra, odnosno pocetkom oktobra.
              
Kiskoros (Madjarska), 30.06. - 01.07.18.
Proteklog vikenda je seniorska ekipa HK Spartak nastupila na I medunarodnom turniru u inline hokeju (hokej na rolerima) pod imenom "HS BOX" , koji je održan 30/06 - 01/07 u Kiskorosu (Madarska), a na kojem je ucestvovalo ukupno 5 ekipa iz Madarske, Rumunije i Srbije i na kojem smo osvojili 2. mesto

HK Spartak je u izuzetno jakoj konkurenciji zauzeo drugo mesto sa skorom od 3 pobede (Ref team 4:3, Segedin 11:4 i Kiskoros 9:4) i 1 poraz (Kutjautok 4:8), u izuzetno jakoj konkurenciji, jer je na turniru ucestvovalo i nekoliko igraca iz Madarske i Rumunije koji igraju za reprezentaciju svoje zemlje, a njihov hokej je trenutno na IIHF skali za 1 ili 2 nivoa iznad našeg.

Za najboljeg golmana na turniru je izabran Vidakovic Igor iz redova suboticke ekipe, koji je svojim odlicnim odbranama doprineo ovom lepom rezultatskom uspehu, cime je još jednom potvrden kvalitetan rad u našem klubu.

Za HK Spartak na ovom turniru su nastupili: Vidakovic Igor, Šandor Žolt, Vecic Vladimir, Brestovac Uroš, Sabadoš Robert, Kolaric Aleksandar, Zwick Andrej, Šljapic Igor i Subotic Srdan. Trener: Brestovac Uroš.
  
Beograd, 17.06.2018.
U nedelju 17.06.2018. u Beogradu u SC "Crna rupa" je održan Kup Srbije 2018 u inline hokeju (hokej na rolerima) za selekciju seniora, pod pokroviteljstvom SHLS (Saveza hokeja na ledu Srbije), na kojem je svoje ucešce uzele ekipe IHK Bears/Vršac, IHK Orlovi/Beograd, IHK Pirati/Beograd i HK Spartak/Subotica.

Posle kompletnog turnira koje se igrao po principu "svako sa svakim", suboticki sastav je zauzeo drugo mesto u ukupnom plasmanu, pošto je u finalu turnira poražen od prošlogodišnjeg osvajaca trofeja, IHK Pirati iz Beograda sa rezultatom 5:8 (1:1 3:1 0:3 1:3). U prethodna dva susreta HK Spartak je zabeležio dve pobede protiv IHK Bears (7:4) i IHK Orlovi (5:1), dok su trece mesto zauzeli IHK Bears iz Vršca.

Ostaje žal za propuštenom prilikom da se trofej po prvi put od 2012.godine od kada se igra takmicenje u inline hokeju u Srbiji pod organizacijom SHLS odnosno IIHF donese u Suboticu, videna je u finalu odlicna utakmica, cak je HK Spartak imao i prednost od 2 gola na poluvremenu, ali su beogradani uspeli da naprave preokret u poslednjih 20 minuta i zasluženo odbrane trofej.

Sastav HK Spartak: Vidakovic Igor, Vecic Vladimir, Kolaric Aleksandar, Brestovac Uroš, Šljapic Igor, Sabadoš Robert, Zwick Andrej, Šandor Žolt, Subotic Srdan i Lošonci Adam. Trener: Brestovac Uroš.

Za dve nedelje istu ovu ekipu ocekuje ucešce na izuzetno jakom medunarodnom turniru u inline hokeju u Madarskoj, na kojem su svoje ucešce potvrdile i ekipe koje u svojim sastavima imaju i igrace koji igraku za reprezentaciju te zemlje (koja se nalazi u I Diviziji svetskog hokeja), tako da ce to biti odlicna prilika da se ukrste palice sa nekim od najboljih igraca u regionu.


Beograd, 03.06.2018.
U nedelju 03.06.2018. u Beogradu (SC "Crna rupa") je odigran Kup Srbije 2018 u inline hokeju (hokej na rolerima) za selekcije U10, U12 i U15, pod pokroviteljstvom SHLS (Savez hokeja na ledu Srbije). U sve tri kategorije su ucestvovale po 4 ekipe, HK NS Stars (Novi Sad), HK Vojvodina (Novi Sad), HK Orlovi (Beograd) i HK Spartak (Subotica), i igralo se po principu "svako sa svakim"
   
Prvi su na teren izašle selekcije U10, koji su igrali svoje utakmice po širini terena (dve utakmice u isto vreme), igralo se 3 na 3, i ove utakmice su bile bez zvanicne rezultatske evidencije i bez proglašenja pobednika na kraju turnira, jer je u ovom uzrastu najvažnija promocija i popularizacija ovog nadolazeceg sporta, najsrodnijeg hokeju na ledu, koji je "osnova" i baza svim ovim takmicarima.

HK Spartak U10: Kujundžic Nikola, Brestovac Relja, Rajkovic Marjan, Andelkovic Luka, Sabo Rac Emil i Kostic Vuk. Trener: Kolaric Aleksandar.


Selekcije U12 su svoje utakmice igrale "4 na 4", na normalan/velik teren, i tu su se vec mogle videti prave utakmice, pune naboja i lepih osmišljenih akcija, uigranih kombinacija i svega što krasi ovaj sport. Posle svih odigranih utakmica u ovoj uzrasnoj kategoriji, kao osvajaci Kupa Srbije za 2018 su izašli hokejaši subotickog Spartaka sa sve tri ostvarene pobede (Vojvodina 3:0, NS Stars 5:3 i Orlovi 1:0) cime je odbranjen naslov i titula osvojeni i u prošloj sezoni u ovoj kateoriji.

HK Spartak U12: Sabo Rac Albert, Vucinic Vasilije, Bencic Anastasija, Peceric Slaven, Rac Sabo Hanna, Kuntic David, Vaštag Ivett, Temunovic Vanja, Kukaras Luka, Brestovac Relja i Kujundžic Nikola. Treneri: Brestovac Uroš i Kolaric Aleksandar.

 
Završetak sportskog dana je bo rezervisan za selekcije U15, koje su prikazali izuzetan nivo kvaliteta inline hokeja za svoj uzrast i gde je vidjeno nekoliko izuzetno uzbudljivih, neizvesnih i dinamicnih utakmica, narocito u borbi za trece mesto izmedu novosadskih NS Stars i Vojvodina (pobeda NS Stars na penale, posle regularnih 2:2), odnosno u velikom finalu izmedu beogradskih Orlova i subotickog Spartaka, koji je do 5 minuta do kraja bio u apsolutnom egalu (1:1), da bi pred kraj meca igraci tima iz Beograda pokazali vecu smirenost i bolju realizaciju, za ukupnu pobedu od 5:1 i zasluženo osvojeni Kup Srbije u inline hokeju u selekciji U15 za sezonu 2018.

Suboticka ekipa treba da bude ponosna na odlicno izdanje i ogroman trud, jer smo bili jedina ekipa koja nije imala apsolutno nijednog igraca u izlaznom godištu, odnosno ista ova ekipa može da nastupa i sledece sezone u istoj ovoj uzrasnoj kategoriji. Dodatni peh je bio i oslabljeni sastav zbog izostanka 2 važna igraca (Peceric Petar i Kiš Matej), ali su svi ostali pokazali karakter i dostojanstveno branili boje i dres HK Spartak / Subotica.

Sastav U15 HK Spartak: Sabo Rac Albert, Sabo Rac Maksim, Vucic Aleksa, Sekulic Elena, Kostic Luka, Vucinic Vasilije, Antonijevic Aleksandar, Rac Sabo Lilla, Kuntic David, Rajkovic Martin i Peceric Slaven. Treneri: Brestovac Uroš i Kolaric Aleksandar.

  
Budimpesta, 27.05.2018.
U nedelju 27.05.2018. u Budimpešti (Madarska) je održan Kup Madarske za igrace do 12 godina - BAUER INLINE CUP 2018 , na kojem su nastupili i suboticki decaci i devojcice. Na turniru je ucestvovalo ukupno 6 ekipa, i u takmicenju po grupama, HK Spartak je uspeo da ostvari dve pobede (Pesterzseber 3:1 i Szolnok 14:1), cime su se plasirali direktno u finale.

U odlicnoj utakmici protiv ekipe Zalaegersegi Titanok u završnici takmicenja, ostvarena je zaslužena pobeda od 3:1 posle velikog preokreta, pošto je na poluvremenu bilo 0:1 za protivnicku ekipu. Pokazala su naša deca ogromnu želju, ali i kvalitet i karakter da se izdignu iz nepovoljne pozicije, cime je odbranjen trofej i titula od prošle godine u ovom takmicenju.

Sastav HK Spartak U12 inline: Sabo Rac Albert, Vucinic Vasilije, Bencic Anastasija, Vaštag Ivett, Antonijevic Aleksandar, Kuntic David, Kukaras Luka, Peceric Slaven, Rac Sabo Hanna, Brestovac Relja, Bencic Mihajlo i Kujundžic Nikola. Trener: Brestovac Uroš.