SEZONA 2013/2014


Beograd, 21. - 22.04.2014.
U ponedeljak i utorak (21/22 april 2014.) u Ledenoj hali Pionir u Beogradu održan je tradicionalni XIII medunarodni turnir "Miodrag Šišic - Šile" u hokeju na ledu za selekcije U-8 i U-10 (igraci do 8 i do 10 godina starosti), na kojem je ucešce uzeo i HK Spartak, Subotica - doduše samo u kategoriji U8.

Na turniru je ucestvovalo ukupno 22 ekipe (po 11 u obe kategorije) iz 4 države (Slovenija, Hrvatska, BiH i Srbija), preko 300 dece, što ovaj turnir cini jednim od najvecih i najjacih u regionu.

HK Spartak je u kategoriji U-8 napravio fenomenalan, pomalo neverovatan rezultat jer je na svih 10 odigranih utakmica ostvario isto toliko pobeda, i sa maksimalnim ucinkom, zasluženo osvojio 1. (PRVO) mesto na turniru.
Rezultati:

HK SPARTAK - HK Lisjaki (Maribor, SLO) 2:0
HK SPARTAK - HK Taš (Beograd) 3:1
HK SPARTAK - HK Red Team (Beograd) 13:0
HK SPARTAK - HK Partizan (Beograd) 6:1
HK SPARTAK - HK NS Stars (Novi Sad) 4:2
HK SPARTAK - HK Triglav (Slovenija) 4:1
HK SPARTAK - HK Mladost (Zagreb, HRV) 3:0
HK SPARTAK - HK Vitezovi (Sisak, HRV) 5:0
HK SPARTAK - HK Crvena Zvezda (Beograd) 2:0
HK SPARTAK - HK Beostar (Beograd) 3:1

Za HK Spartak na ovom prestižnom turniru su nastupali: Đukanovic Luka, Konakov Novak, Peceric Petar, Kostic Luka, Herbatin Oliver, Sekulic Elena, Bašic Palkovic Filip, Bašic Palkovic Andrej, Kiš Matej, Kovacevic Nikola, Peceric Slaven, Kuntic David, Hajdu Mark i Miklenovic Mellanija. Trener: Brestovac Uroš.

Svi igraci su tokom celog turnira pokazali visok nivo kvaliteta, i uz maksimalno zalaganje, klizanje i borbenost uspeli da zabeleže jedan od najvecih uspeha u istoriji kluba za navedene kategorije. Sve ovo potvrduje veoma strucan i dobar rad sa najmladim kategorijama u HK Spartak koji se realizuje u prethodnih nekoliko sezona, a cime se dodatno istice potreba i nužnost izgradnje krova na Gradskom klizalištu, cime bi se stvorili bolji uslovi za rad na ledu (za sve zimske/ledene sportove), tokom dužeg vremenskog perioda (6 meseci umesto trenutnih 3 meseca).

Da bi vest i informacija bila kompletna i potpuna, HK Spartak je, uz pismenu saglasnost i odobrenje domacina turnira (HK Crvena Zvezda), na turniru nastupio sa 6 igraca iz kategorije U-9, a iz razloga što u Subotici nema leda još od 01.marta (više od 50 dana bez leda) i da naša deca treniraju samo na rolerima ili "na suvo", kao i zbog velikog broja otkazivanja igraca (zbog Uskršnjih praznika) i radnih dana u koje je održan turnir (ponedeljak/utorak). Ovaj podatak ni u kom slucaju ne umanjuje na važnosti i uspehu koji su najmladi suboticki oklopnici doneli za svoj klub i grad.Zagreb, 04. - 06.04.2014.
HK Spartak, selekcija U11, je prethodnog vikenda (04.04.-06.04.2014.) boravila u Zagrebu (Hrvatska) gde je imala veoma dinamican i raznolik program, koji se sastojao od kombinacije InLine hokeja (hokej na rolerima) i hokeja na ledu.

Naime, pošto je u Subotici led skinut još na samom pocetku marta meseca, aktivnosti i sportskio nastupi se polako prebacuju i na sestrinski sport, hokej na rolerima (InLine hokej). Po dolasku u Zagreb, u petak 04.04.2014. odraden je zajednicki trening na rolerima sa domacinima, HK Kune iz Zagreba, a potom su igraci HK Spartak prisustvovali i gledali trening seniorske reprezentacije Hrvatske u hokeju na ledu, u kojoj nastupaju i nekoliko igraca ih HK Medvešcak (koji igraju KHL Ligu), u sklopu njihovih priprema pred odlazak na Svetsko prvenstvo.

U subotu, 05.04.2014. održan je 1. medunarodni turnir u InLine hokeju za selekciju U11 "KUNE 2014", koji je okupio ukupno 6 ekipa iz 3 države. Turnir je održan na Sportskom centru KUNE, gde je postavljena specijalna podloga od plastike na kojoj se odigravaju zvanicna takmicenja u InLine hokeju. Na turniru se igralo po principu "svako sa svakim", a potom su cetiri najbolje plasirane ekipe ostvarile plasman u polufinale (1-4, 2-3), a potom poraženi za 3.mesto i pobednici polufinalnih duela za naslov prvaka turnira.

HK Spartak je ostvario sledece rezultate u "ligaškom delu" turnira:

HK Spartak - HK Kune (Zagreb, HRV) 2:0
HK Spartak - HK Karlovac (Karlovac, HRV) 1:2
HK Spartak - HK Sisak (Sisak, HRV) 1:3
HK Spartak - HK Munje (Zagreb, HRV) 2:1
HK Spartak - HK Dinamit (Horjul, SLO) 3:0

Polufinale (kao treceplasirana ekipa HK Spartak se suprostavio HK Munje):
HK Spartak - HK Munje (Zagreb, HRV) 2:0

Finale:
HK Spartak - HK Sisak (Sisak, HRV) 1:4

Konacan plasman:
1. HK Sisak
2. HK Spartak
3. HK Munje
4. HK Karlovac
5. HK Kune
6. HK Dinamit Horjul

Ostvaren je zaista fenomenalan rezultat i uspeh, posebno poznavajuci cinjenicu da su naši igraci prvi put ove sezone na roelrima na ovoj podlozi, dok i u Hrvatskoj i u Sloveniji postoji državno prvenstvo za navedene kategorije i InLine hokeju, koji se igra cele godine.

Za HK Spartak su nastupili: Sudarevic Luka, Burger Aleksa, Đordevic Bojan, Vaštag Mark, Horvacki Igor, Peceric Petar, Kiš Matej, Kostic Luka, Sekulic Elena, Velcek Milica. Trener: Brestovac Uroš

U nedelju 06.04.2014. HK Spartak je odigrao prijateljsku sparing utakmicu u hokeju na ledu, na klizalištu Velesajam u Zagrebu protiv ekipe HK Zagreb, a u sklopu njihovih priprema pred odlazak u Kanadu na jedan od najvecih turnira na svetu za selekcije U11. Iako su prethodni dan imali izuzetno naporan turnir, igraci HK Spartak su još jednom pokazali svoj nepokolebljiv karakter i duh pobednika, te fenomenalnim zalaganjem i velikom borbenošcu uspeli da izvojevaju još jednu pobedu nad favorizovanim domacinom, cime su upotpunili veoma uspešan sportski vikend:
HK Zagreb - HK Spartak 6:7

Za 15-ak dana (21/22 april) u Beogradu se održava jedan od najvecih i najjacih medunarodnih turnira u hokeju na ledu za kategorije U8 i U10 - "ŠILE 2014" , na kojem ce i HK Spartak uzeti ucešce, ali na žalost na navedeno dešavanje ide sa više od 50 dana bez treninga na ledu. Ipak, verujemo u solidan nastup i maksimalno zalaganje svih koji budu branili boje subotickog kluba, dok rezultat nece izostati, iako ce biti u drugom planu.Novi Sad, 22.03.2014.
HK Spartak je u subotu 22.03.2014. sa svojim selekcijama U8 i U10 ucestvovao na turniru u Novom Sadu, na kojem su pored naše ekipe i ekipe domacina HK NS Stars ucestvovale i ekipe HK Partizan (Beograd) i HK Beostar (Beograd). Prikazana igra, trud i zalaganje subotickih igraca je bila na fenomenalnom nivou, te su se na taj nacin prikazali u najboljem svetlu. Na turniru se igralo po principu "svako sa svakim", a HK Spartak je u obe kategorije odigrao po 3 utakmice i ostvario fantasticnih 5 pobeda i samo 1 minimalan poraz:

Selekcija U8:

Spartak - NS Stars 6:1
Spartak - Partizan 4:3
Spartak - Beostar 5:2

Selekcija U10:

Spartak - NS Stars 4:0
Spartak - Partizan 3:2
Spartak - Beostar 1:2

Za HK Spartak, selekcija U8 su nastupali: Konakov Novak, Kukaras Luka, Marcikic Nemanja, Vaštag Ivett, Miklenovic Mellanija, Kuntic David, Peceric Slaven, Antonijevic Aleksandar i Dobo Armin. Trener: Jaramazovic Zoran

Za HK Spartak, selekcija U10 su nastupali: Sudarevic Luka, Kostic Luka, Peceric Petar, Vaštag Mark, Kiš matej, Sekulic Elena, Šandor David, Horvat Marko i Herbatin Oliver. Trener: Brestovac Uroš

Svakako treba istaci cinjenicu da je u Subotici ledena ploca skinuta sa Gradskog klizališta još 02.marta (20 dana pre ovog turnira) i da od tada suboticki "ledeni oklopnici" nemaju prakticno nikakve uslove za sprovodenje trenažnih procesa, dok su svi klubovi iz Novog Sada i Beograda i dalje na ledu i da ce tako i biti sve do polovine aprila. Ovaj podatak dodatno govori o uspehu i kvalitetu veoma talentovane generacije HK Spartak, koja se najiskrenije nada i dalje veruje da ce Grad Subotica i nadležni rukovodeci kadar prepoznati potrebu zatvorenog klizališta u Subotici (ne samo zbog hokeja na ledu) i realizovati ovaj Projekat u najkracem mogucem roku. Koliko vec do pocetka naredne takmicarske sezone (oktobar 2014.).
Kiskoros, Bled, Novi Sad, 15. i 16.03.2014.
Selekcija U8 - u nedelju 16.03.2014. je nastupila na turniru C kategorije u Kiškorošu (Madarska) gde su odigrali ukupno 4 utakmice i ostvarili 3 pobede i 1 poraz, što je u ukupnom plasmanu bilo dovoljno za 1 mesto na turniru. Postignuti rezultati:

Spartak - Szigeti Bikak 8:0
Spartak - Kiškoroš 3:0
Spartak - Dab Docler III 1:3
Dab Docler III - Spartak 7:0

Za HK Spartak su nastupili: Konakov Novak, Sekulic Elena, Bukvic Nikita, Miklenovic Mellanija, Vaštag Ivett, Hajdu Mark, Kukaras Luka, Kuntic David, Lulic Marko, Marcikic Nemanja, Peceric Slaven. Trener: Brestovac Uroš

Selekcija U10 je nastupila na veoma kvalitetnom dvodnevnom medunarodnom turniru na Bledu (Slovenija) 15.-16.03.2014., na kojem su ucestvovale ekipe iz Slovenije, Austrije, Hrvatske, BiH i Srbije. U izuzetno jakoj konkurenciji i posle ukupno odigranih 9 utakmica ostvareno je 3 pobede, 1 nerešen rezultat i 5 poraza. U svakom slucaju, velika borbenost i požrtvovanje veoma talentovane generacije subotickih hokejaša koji su na svakom mecu parirali i ravnopravno se borili sa starijim, iskusnijim i uigranijim ekipama. Za HK Spartak su nastupili: Sabo Rac Albert, Sabo Rac Maksim, Peceric Petar, Dobo Armin, Kostic Luka, Antonijevic Aleksandar, Herbatin Oliver, Kiš Matej, Bašic Palkovic Filip i Bašic Palkovic Andrej. Trener: Matthew Robins.

Selekcija U14 je odigrala mini turnir u Novom Sadu u subotu 15.03.2014. na kojem je pored HK Spartak i domacina HK NS Stars ucestvovala i ekipa HK Stari Grad (Sarajevo, BiH). U dve prijateljske utakmice ostvaren je polovican rezultat od 1 pobede i jednog poraza, uz veliko zalaganje i trud podmladene suboticke ekipe u kojoj je više od polovine igraca iz selekcije U12, a koji su se maksimalno zalagali i trudili i sa starijim generacijama. Postignuti rezultati:

HK NS Stars - HK Spartak 10:1
HK Spartak - HK Stari Grad 7:5

Za HK Spartak su nastupili: Krsteski David, Sudarevic Luka, Pejovic Nemanja, Rackov Viktor, Petrik Popovic Miron, Brcan Ljubomir, Jaramazovic Maximilian, Horvacki Igor, Burger Aleksa, Konkolj Šok Henrik, Pajic Miloš, Vaštag Mark, Sigulinski Filip i Sigulinski Mateja. Trener: Brestovac Uroš

Selekcija U16 je nastupila u nedelju 16.03.2014. u Novom Sadu na utakmici Prvenstva Srbije, gde je zajedno sa igracima iz HK NS Stars docekala ekipu HK Crvena Zvezda iz Beograda. Posle velike i teške utakmice, koja je ušla u dramaticnu i neizvesnu završnicu, domaca ekipa je uspela da skupi snage i prelomi utakmicu u svoju korist, cime su potvrdili svoj kvalitet i ambicije u play off-u. Rezultat:


Spartak/NS Stars - Crvena Zvezda 6:4

Za zajednicku ekipu iz HK Spartak su nastupili: Velaševic Miloš, Tancoš Tamaš, Tancoš Gabor, Popovic Nikola, Kojic Miloš, Brcan Ljubomir, Petrik Popovic Miron i Pejovic Nemanja. Trener: Jaramazovic Zoran.

kiskoros U8
bled
bled
bled


Budimpesta, 08. i 09.03.2014.
Za vikend 08/09. mart 2014. u Budimpešti je održan završni turnir VUB Prvenstva Madarske, za MIX ekipe (U12/U14/U16) na kojem su ucestvovale po 2 najbolje ekipe iz ligaškog dela takmicenja iz obe Divizije (sever i jug):

1. WHITE SHARKS (BUDIMPEŠTA),
2. SZABOLCSI JE (NYIREGYHAZA),
3. NS STARS (NOVI SAD),
4. SPARTAK (SUBOTICA).

VUB Final Four vikend, Budimpešta - rezulati:
Subota, 8. 3. 2014.
- polufinala:
White Sharks - NS Stars 0:34 (0:11, 0:13, 0:10)
Szabolcsi JE - HK Spartak 2:17 (0:7, 0:6, 2:4)

Nedelja, 9. 3. 2014.
- za 3. mesto:
White Sharks - Szabolcsi JE 2:3 (1:3, 0:0, 1:0)
- finale:
NS Stars - HK Spartak 6:0 (1:0, 4:0, 1:0)

Sastav HK Spartak (MIX ekipa): Velaševic Miloš, Sudarevic Luka, Popovic Nikola, Tancoš Tamaš, Tancoš Gabor, Okulic Slobodan, Pavlovic Filip, Kojic Miloš, Petrik Popovic Miron, Kovac Viktor, Nešic Mate, Rackov Viktor, Brcan Ljubomir, Pejovic Nemanja, Sigulinski Filip, Vaštag Mark, Burger Aleksa, Horvacki Igor, Pajic Miloš, Vidakovic Matej. Trener: Jaramazovic ZoranSarajevo, 06.i 07.03.2014.
U cetvrtak i petak (06/07 mart 2014.) juniori HK Spartak (selekcija U18) su gostovali u Sarajevu (BiH), na odigravanju dve prijateljske utakmice sa odgovarajucom selekcijom ekipe iz Sarajeva, a na put su pošli zajedno sa ekipom Montreala (Kanada) koji su bili gosti u Subotici i regionu od 28.02. - 09.03.2014. radi promocije hokeja na ledu i odigravanja nekoliko utakmica. Treneri svih ekipa su tokom dvodnevnog sportskog druzenja pravili kombinovane ekipe (drugog dana), kako bi se podigao kvalitet utakmica.

Sarajevo U18 - Spartak U18 2:9
Sarajevo U20 - Montreal U16 4:8

Sarajevo U16 - Spartak U16 1:10
Balkan Team U20 - Montreal U16 5:7

Za HK Spartak U18 su nastupali: Juric Vladan, Velaševic Miloš, Tolmaci Branislav, Kolaric Aleksandar, Kuco Kristijan, Popovic Marko, Farago Marko, Tancoš Tamaš, Šljapic Igor, Nešic Mate, Pejovic Nemanja, Petrik Popovic Miron, Kojic Miloš, Brcan Ljubomir, Pavlovic Filip, Okulic Slobodan. Trener: Brestovac Uroš.


Subotica, 01.03.2014.
Prijateljskom utakmicom izmedju gostiju iz Kanade ekipe Montreal U17 i domacina selekcije U18 zavrsena ovogodisnja sezona, barem sto se tice leda u Subotici. U predivnoj veceri gostujuca ekipa pobedila domacine sa 7:5 u utakmici u kojoj rezultat nije bio u prvom planu. Uzbudljiva utakmica, dosta lepih poteza, na kraju i mnogo golova. Sve u svemu lep zavrsetak sezone barem sto se tice leda u Subotici. U sezoni u kojoj smo se ponadali da bi nam se konacno ostvarila zelja da dobije krov i koja je u jednom momentu bila veoma blizu.Dunaujvaros, Novi Sad, 16.02.2014.
Najmlada takmicarska selekcija HK Spartak - U8 (igraci rodeni 2006. i mladi) nastupili su u nedelju 16.02.2014. na turniru "C" kategorije u Dunaujvarošu (Madarska) gde su odigrali ukupno 4 utakmice i ostvarili isto toliko pobeda:

HK Spartak - HC Gyor 7:0
HK Spartak - Dab Docler 1 2:0
HK Spartak - Dab Docler 2 5:1
HK Spartak - Balu-T 8:0

Za selekciju HK Spartak su nastupili: Sabo Rac Albert, Antonijevic Aleksandar, Dobo Armin, Vaštag Ivett, Lulic Marko, Peceric Slaven, Mirnic Valentin, Kuntic David, Kukaras Luka i Marcikic Nemanja. Trener: Brestovac Uroš

Takode u nedelju (16.02.2014.) petorica igraca selekcije U14 su nastupili na utakmici u Novom Sadu u zajednickoj ekipi sa HK NS Stars koja je docekala gostujucu ekipu HK Crvena Zvezda iz Beograda. Posle velike borbe i taktickog nadmudrivanja uspešniji su bili gostujuci hokejaši koji su slavili rezultatom 5:0! Iz HK Spartak su nastupili: Pejovic Nemanja, Petrik Popovic Miron, Nešic Mate, Sigulinski Filip i Kovac Viktor.

Jaszbereny, Novi Sad, Subotica,08/09.02.2014.
U subotu 08.02.2014. selekcija U10 je nastupila na turniru B kategorije u Jaszbereny-u (Madarska) na kojem je odigrala ukupno 4 utakmice i ostvarila isto toliko pobeda, cime su zasluženo i osvojili turnir. Nekoliko standardnih igraca ove generacije je bilo spreceno da otputuje na ovaj turnir, ali su ostali igraci (mladi i clanovi C ekipe) potvrdili kvalitetan rad u klubu i reprezentativno zamenili svoje drugare i znacajno doprineli uspehu. Za HK Spartak su nastupili: Sabo Rac Albert, Peceric Petar, Horvat Marko, Sabo Rac Maksim, Kiš Matej, Sigulinski Mateja, Herbatin Oliver, Bašovic Vule, Feher Balint, Dobo Armin i Horvat Adam. Trener: Brestovac Uroš

U subotu 08.02.2014. u Novom Sadu je odigrana utakmica Prvenstva Srbije za kategoriju U14, i u zajednickoj ekipi sa novosadjanima su nastupili i 3 igraca iz HK Spartak: Pejovic Nemanja, Nešic Mate i Sigulinski Filip (1 gol). Na veoma uzbudljivoj i interesantnnoj utakmici domaca ekipa je ostvarila pobedu nad ekipom Red Team (Beograd) rezultatom 3:2 !

U nedelju 09.02.2014. zajednicka ekipa U16 HK Spartak/NS Stars u Novom Sadu je ugostila ekipu HK Beostar (Beograd), trenutnog lidera šampionata i posle velike borbe ipak morala da cestita beogradskoj ekipi posle poraza od 2:10 ! Iz HK Spartak na ovoj utakmici su nastupili: Velaševic Miloš, Popovic Nikola, Okulic Slobodan, Tancoš Tamaš, Pavlovic Filip, Kojic Miloš, Tancoš Gabor. Trener: Jaramazovic Zoran

Subotica, 26.01.2014.
U Subotici odigrana utakmica prvenstva Srbije izmedju domace ekipe HK Spartaka i branioca titule ekipe HK Partizan Beograd. Gosti su vec u pocetku stavili do znanja ko je glavni favorit u ovoj utakmici tako da je na kraju prve trecine bilo 4:0 za goste. Utakmica je zavrsena rezultatom 8:1, a pocasni gol za domace postigao je Karl Witmer. Utakmica je bila, iako rezultatski neinteresantna, dosta nervozna, sa dosta cvrstih startova koji su prelazili u klasicni "fajt" na ledu. Na kraju Partizan uknjizio nova 3 boda dok su domacini nastavili seriju poraza

Subotica, 25.01.2014.
U Subotici 25.01.2014.godine, odrzan SPARTANS 2014. turnir za decu uzrasta do 8 i do 10 godina starosti, na kome je ucestvovalo 12 ekipa u 2 uzrasne kategorije. Na turniru je odigrano ukupno 30 utakmica. Rezultatna evidencija je bila u drugom planu (nije ni vodjena) te su sva deca zajednicki pobednici IV medunarodnog turnira na kojem su ucestvovale ekipe HK Tisza Volan (Segedin, Madarska), HK Stari Grad (Sarajevo, BiH), KHK Crvena Zvezda (Beograd), HK NS Stars (Novi Sad), i HK Spartak (Subotica), i SU PARENTS (Subotica).

SPARTANS 2014 ce ostati upamcen po još jednoj specificnosti, a to je da je ceo dan padao sneg, te su uslovi za igru bili poprilicno otežani, i deca nisu bila u mogucnosti da pokažu sav svoj talenat i lepotu igre. Sa druge strane, ovakav dogadaj predstavlja neprocenjivi WINTER CLASSIC i nešto što ce svima ostati upamceno do kraja života.

SPARTANS 2014 su svecano otvorili Vjekoslav Ostrogonac (clan GV zadužen za sport, omladinu i turizam) i Robert Tot (direktor JKP Stadion), koji su iz prve ruke imali priliku da vide i osete svu energiju ove dece i sporta kojim se bave, kao i preku potrebu pokrivanja klizališta u Subotici, kako bi i suboticki sportovi na ledu imali barem donekle adekvatnije uslove za treniranje i održavanje takmicenja.

Za HK Spartak (U10) su nastupali: Đukanovic Luka, Sabo Rac Albert, Sigulinski Mateja, Bašic Palkovic Filip, Bašovic Vule, Herbatin Oliver, Kiš Matej, Kostic Luka, Mickoski Miloš, Sabo Rac Maksim, Šandor David i Peceric Petar. Treneri: Mark McLean i O'Neill Jeff

Za HK Spartak Plavi (U8) su nastupili: Sabo Rac Albert, Antonijevic Aleksandar, Bukvic Nikita, Dobo Armin, Miklenovic Mellanija, Vaštag Ivett, Kukaras Luka, Kuntic David, Lulic Marko, Marcikic Nemanja, Peceric Slaven, Antonijevic Vanja i Hajdu Mark. Trener: Jaramazovic Zoran

Za HK Spartak Beli (U8) su nastupili: Đukanovic Luka, Sekulic Elena, Rac Sabo Lilla, Rac Sabo Hanna, Mirnic Valentin, Feher Balint, Feher Congor, Horvat Adam, Kovacevic Nikola, Stantic Dario. Treneri: Zach Jackson i Karl Wittmer.

Za ekipu SU PARENTS su nastupili: Bašic Palkovic Vojislav, Mrvic Filip, Feher Silard, Peceric Miroslav, Vidakovic Dragan, Konkolj Robert, Bašovic Zoran, Dobo ištvan i Burger Bojan. Trener: Sigulinski Srboljub.

Nakon odigranog turnira usledila je druga prijateljska utakmica izmedu selekcija HK Spartak U12 i HK Sarajevo U14, koja je završena rezultatom 7:1 za domacina, dok je prva utakmica, koja je odigrana u petak uvece (24.01.2014.) završena pobedom domacina 4:0.

Za Spartak U12 u obe utakmice su nastupili: Sudarevic Luka, Burger Aleksa, Đordevic Aleksandar, Sigulinski Filip, Vaštag Mark, Vidakovic Matej, Horvacki Igor, Jaramazovic Maximilian, Konkolj Šok Henrik, Mrvic Veljko, Pajic Miloš, Nešic Mate, Pejovic Nemanja, Petrik Popovic Miron i Rackov Viktor. Trener: Brestovac UrošSegedin, 18.01.2014.
U utakmici prvenstva Srbije ekipa domacina Tisza Volan posle penala pobedila ekipu Spartaka sa 8:7.

Subotica, 12.01.2014.
U nedelju je u Subotici odigrana prijateljska utakmica selekcija U14 ekipa HK Spartak i HK Red Team (Beograd). U kombinovanimm sastavima, u interesantnoj utakmici pobedu je odnela domaca ekipa rezultatom 3:2 (1:2 1:0 1:0), a strelci za HK Spartak su bili: Brcan Ljubomir, Sigulinski Filip i Petrik Popovic Miron.

Sastav HK Spartak: Krsteski David, Sudarevic Luka, Pejovic Nemanja, Kovac Viktor, Petrik Popovic Miron, Brcan Ljubomir, Nešic Mate, Burger Aleksa, Rackov Viktor, Sigulinski Filip i Vidakovic Matej. Trener: Jaramazovic Zoran i Brestovac Uroš

Subotica, 11.01.2014.
Seniori Spartaka u prvenstvenoj utakmici izgubili od ekipe Tisza Volan iz Segedina rezultatom 4:3. U borbenoj i dinamicnoj utakmici gosti iz Segedina se pokazali kao iskusnija ekipa. Domaci su jurili rezultat ali na 9 sekundi pre kraja utakmice izgubli. Segedinci vodili sa 1:0, 2:1, 3:2 i konacno na kraju 4:3. Ekipa Spartaka je bila angazovnija (verovatno najbolja ovogodisnja utakmica), imala mnogo vise od igre (odnos suteva 40:18 u korist domacina), ali sportska sreca, veoma dobar golman su doneli gostima 3 boda. Golove za domace postigli Jackson, Wittmer i Gergelj.

Za HK Spartak su nastupili: Vereš Vedran, Juric Vladan, McLean Mark, Vereš Bruno, Jackson Zack, Gergelj Danijel, Peter Alen, O'Neill Jeff, Šljapic Igor, Wittmer Karl, Bursac Nikola, Zidarevic Bojan, Brestovac Uroš, Kolaric Aleksandar, Barašic Tomislav, Kuco Kristijan, Mešter Edvin, Dulic Uglješa, Ber Alen, Tolmaci Branislav. Trener: Jaramazovic Zoran

Budimpesta, 11.01.2014.
Selekcija U-10 HK Spartak je nastupila na turniru "B" kategorije u Budimpešti gde je odigrala ukupno 4 utakmice i ostvarila skor od 3 pobede i 1 poraz:

HK Spartak - HK Vašaš 7:2
HK Spartak - Miškolc SC 7:2
HK Spartak - HC Tisza Volan 4:6
HK Spartak - HC Debrecen 4:2

Za HK Spartak su nastupili: Peceric Petar, Antonijevic Aleksandar, Sigulinski Mateja, Kostic Luka, Mickoski Miloš, Herbatin Oliver, Kiš Matej, Bašic Palkovic Filip i Dobo Armin. Trener: Brestovac Uroš

Beograd, 04.01.2014.,
Prvenstvo Srbije za U12:

U12 HK Beostar - HK Spartak 2:3 (0:2 1:0 1:1)
U12 HK Red Team - HK Spartak 2:1 (1:1 0:0 1:0)

Za HK Spartak su nastupili: Sudarevic Luka, Burger Aleksa, Rackov Viktor, Vaštag Mark, Sigulinski Filip, Vidakovic Matej, Konkolj Šok Henrik, Pajic Miloš, Horvacki Igor, Jaramazovic Maximilian, Sigulinski Mateja, Peceric Petar, Kiš Matej, Bašic Palkovic Filip, Bašic Palkovic Andrej, Antonijevic Aleksandar, Mickoski Miloš. Trener: Brestovac Uroš

Subotica, 20.12.2013.
Seniori Spartaka u prvenstvenoj utakmici pobedili ekipu HK NS Stars iz Novog Sada rezultatom 7:2. Domaca ekipa se pokazala kao bolji protivnik, a golove su postigli Kerleta (2), Ber (2) i po jedan McLean, Peter i Bursac. U duelu dve ekipe koje u svojim nogama imaju najmanje leda domaci su se pokazali ipak spremniji i uigraniji. Ako nije bio vidjen narocito dobar hokej, gledaoci su mogli da vide po jedan pravi hokejaski "fajt" u drugoj trecini (Barasic, Mester vs Radosavljevic i Milic) i u trecoj trecini (Jerkovic N. vs Peter).


Subotica,18.12.2013.
Seniori Spartaka u prvenstvenoj utakmici pobedili ekipu HK Beograd (reprezentacija Srbije U20) rezultatom 5:1. Domaca ekipa se pokazala kao bolji protivnik, a golove su postigli Gergej (2) i po jedan Zach Jackson, Brestovac i Bursac.


Subotica, 11.12.2013
Seniori Spartaka u debiju pred domacom publikom izgubili od ekipe HK Beostar sa 2:5 u utakmici prvenstva Srbije. Rezultati po trecinama (1:1, 1:1, 0:3) pokazuju da je velika razlika u pripljemnosti ekipa posto je poznato da su nasi igraci pre 10-ak dan izasli na led dok je ekipa iz Beograda vec vise od 3 meseca na ledu. Lepa hokejaska predstava, sa dosta klizanja, sa ne tako mnogo sansi, ali veoma fer i korektna. Publika ipak moze da bude zadovoljna. I dalje ostaje zal, jer da su se u proteklih godinu dana "poklopile sve kockice" ova utakmica je mogla da bude igrana u dvorani.

Subotica, Novi Sad, 07. i 08.12.2013.
Vikend za nama, subota i nedelja (07. i 08.12.2013.) bile su pune aktivnosti za hokejaše HK "Spartak" iz Subotice, koji su na svim svojim nastupima u Prvenstvu Srbije u sezoni 2013/2014 ubeležili pobede, iako su na ledenu plocu u našem gradu prvi put stali pre svega 10-ak dana (28.11.2013.)

Selekcija U12 (igraci do 12 godina) su u subotu 07.12.2013. u okviru Prvenstva Srbije gostovali ekipi HK NS Stars iz Novog Sada, i posle veoma uzbudljive i napete utakmice, uz preokret, uspeli da odnesu sva tri boda i zabeleže prvu pobedu, HK NS Stars - HK Spartak 3:4 (1:1, 2:1, 0:2). Za HK Spartak su nastupili: Sudarevic Luka, Rackov Viktor, Burger Aleksa, Horvacki Igor, Sigulinski Filip (3 gola), Vidakovic Matej, Vaštag Mark, Sigulinski Mateja (1 gol), Jaramazovic Maximilian, Konkolj Šok Henrik, Pajic Miloš, Peceric Petar, Kiš Matej, Sabo Rac Maksim, Mickoski Miloš i Kostic Luka. Trener: Jaramazovic Zoran

Selekcija seniora je takode u subotu, 07.12.2013. u sklopu Prvenstva Srbije gostovala u Novom Sadu ekipi HK NS Stars i ostvarila prvu pobedu u ovogodišnjem šampionatu u vrlo tesnoj i neizvesnoj utakmici, HK NS Stars - HK Spartak 1:2 (1:0, 0:2, 0:0). Najvažnija su upisani prvi poeni, dok mesta u napretku u igri ima još dosta, ali je potreban strpljiv i kvalitetan rad na treninzima.U nedelju, 08.12.2013. selekcija U12 je nastavila svoje takmicenje u Prvenstvu Srbije i imala prvi ovosezonski nastup na ledu u Subotici, gde je pred domacom publikom nastavila uspešan niz od prethodnog dana pobedom nad ekipom Red Team iz Beograda 9:4 (2:1, 2:2, 5:1). Za HK Spartak su nastupili: Sudarevic Luka, Rackov Viktor, Burger Aleksa, Horvacki Igor, Sigulinski Filip (1 gol), Vidakovic Matej, Vaštag Mark (3 gola), Sigulinski Mateja, Jaramazovic Maximilian, Konkolj Šok Henrik, Pajic Miloš, Peceric Petar (2 gola), Kiš Matej (1 gol), Sabo Rac Maksim (2 gola), Mickoski Miloš i Kostic Luka. Trener: Brestovac Uroš


Selekcija U16 HK Spartak, koja u sezoni 2013/2014 nastupa u Prvenstvu Srbije u fuziji sa ekipom HK NS Stars iz Novog Sada, odigrala je utakmicu državnog takmicenja u Novom Sadu protiv ekipe HK Crvena Zvezda iz Beograda, i ostvarena je veoma bitna pobeda rezultatom 4:3 (1:1, 0:1, 3:1). Za zajednicku ekipu, iz redova HK Spartak su nastupili: Velaševic Miloš, Tancoš Tamaš, Popovic Nikola, Pavlovic Filip (1 gol), Kojic Miloš, Tancoš Gabor (1 gol), Berenji Akoš i Brcan Ljubomir. Trener: Jaramazovic Zoran.


Subotica, 28.11.2013.
Konacno. Veceras prvi izlazak na led u Subotici. Svake godine sve kasnije se postavlja ledena ploca na nasem stadionu. Na led su prvo izasle mladje selekcije a posle njih i seniori. Na treningu seniora je bilo prisutno 20-tak igraca. Pored standardnih igraca od prosle godine i trojice novih severnoamerikanaca, vidjena su i neka stara-nova lica kao sto su Kerleta, Zidjarevic i Barasic.

Dunaujvaros, Kiskoros, 24 i 25.11.2013.
Za vikend za nama, 23/24 novembra, najmlade selekcije HK Spartak su ucestvovale na 2 turnira u Madarskoj, na kojem su ostvarili zapažene rezultate.

Selekcija U10 (igraci do 10 godina) su u subotu 23.11.2013. ucestvovali na turniru "B" kategorije u Dunaujvarošu, gde su odigrali 4 utakmice i ostvarili 3 pobede i 1 poraz:

Spartak - Vašaš SC "A" 4:5
Spartak - Vašaš SC "B" 7:3
Spartak - Dab Docler "B" 8:3
Spartak - UTE "B" 5:1

Za HK Spartak U10 su nastupili: Đukanovic Luka, Sabo Rac Albert, Bašic Palkovic Andrej, Bašic Palkovic Filip, Kiš Matej, Herbatin Oliver, Horvat Marko, Sigulinski Mateja, Peceric Petar, Sabo Rac Maksim, Kostic Luka, Mickoski Miloš i Antonijevic Aleksandar. Trener: Brestovac Uroš

U nedelju, 24.11.2013., ekipa HK Spartaka U-8 (igraci do 8 godina) su nastupili na turniru "C" kategorije u Kiškorošu (Madarska) na kojem su odigrali 4 utakmice i ostvarili su 3 pobede i 1 nerešen rezultat.

Spartak - Kiškoroš 3:0
Spartak - Dab Docler III 1:0
Kiškoroš - Spartak 1:2
Dab Docler III - Spartak 0:0

Za ekipu HK Spartak, selekcija U8 su nastupili: Sabo Rac Albert, Antonijevic Aleksandar, Antonijevic Vanja, Dobo Armin, Bukvic Nikita, Kuntic David, Lulic Marko, Marcikic Nemanja, Kukaras Luka, Peceric Slaven, Mirnic Valentin, Vaštag Ivett i Miklenovic Mellanija. Trener: Brestovac Uroš.

Uspeh i rezultati dobijaju na znacaju ako se zna cinjenica da igraci iz Subotice i dalje treniraju "na suvom" jer se led na subotickom klizalištu ocekuje tek za predstojeci vikend, dok su sve ostale ekipe ucesnici turnira treniraju na ledu vec 2,5 meseca.
Kiskoros, 16.11.2013.
Uspesan pocetak sezone u prvenstvu Madjarske u okviru VUB lige. Ekipa Spartaka u prva dva meca ostvarila dve pobede i to sa 15:3 je pobedjena ekipa domacina iz Kiskorosa, a sa 18:4 deklasirana ekipa Balu -t. Selekcija Spartaka je pobedila u oba susreta iako jos nije postavljen led u Subotici, dok protivnici vec odavno treniraju na ledu.

Za ekipu Spartaka golove su postigli Kojic (3), Tancos T.(4), Vastag (1), Pejovic (2), Tancos G.(5), Vidakovic (1), Okulic (1), Sigulinski (4), Pavlovic (5), Kovac (1), Petrik (1), Velasevic (1), Krsteski (1).

Zagreb, 27.10.2013.
U nedelju, 27.10.2013. u zagrebu je održan medunarodni turnir "Tri nacije" u InLine hokeju (hokej na rolerima) na kojem su ucestvovale seniorske reprezentacije Slovenije TNT, Hrvatska "B" i Srbije.
Iako je naša reprezentacija pretrpela oba poraza (Slovenija TNT 6:7 i Hrvatska B 5:15), bitno je istaci da je ovo prvo okupljanje našeg nacionalnog sastava u organizaciji Saveza i odlazak na jedno medunarodno takmicenje, i to u sportu koji je poceo da se igra u Srbiji od prošle godine. U sastavu Srbije svoje mesto su našli i igraci iz HK Spartak, koji su dostojanstveno predstavljali dres sa državnim grbom: Vaštag Zoltan, Vecic Vladimir, Šandor Žolt, Brestovac Uroš, Dakic Srdan i Fazekaš Tibor. Trener: Brestovac Uroš. Ovim je na neki nacin obeležen istorijski uspeh za pocetak razvoja ovog sve popularnijeg sporta kod nas i u svetu.Budimpesta, Kiskoros 26. i 27.10.2013.
U subotu, 26.10.2013. selekcija U-10 (igraci do 10 godina) su nastupali na turniru "C" kategorije u Budimpešti, i na 3 utakmice ostvarili 2 pobede i 1 poraz.

HK Spartak - Miskolc 6:5
HK Spartak - Jegkert 2:4
HK Spartak - Szigeti Bikak 5:0

Za HK Spartak na ovom turniru su nastupili: Sabo Rac Albert, Sabo Rac Maksim, Horvat Marko, Herbatin Oliver, Antonijevic Aleksandar, Dobo Armin, Sekulic Elena, Feher Balint, Feher Congor i Horvat Adam. Trener: Brestovac Uroš.
Selekcija U-8 HK Spartak je u nedelju, 27.10.2013. nastupila na turniru "C" kategorije u Kiškorošu (Madarska) i ubedljivo osvojila prvo mesto na turniru ostvarivši sve 4 pobede na isto toliko odigranih utakmica.

HK Spartak - White Sharks 3:0
HK Spartak - Dab Docler III 7:4
HK Spartak - Ifj. Ocskay Gabor III 5:2
HK Spartak - FTC 8:2

Za HK Spartak na ovom turniru su nastupili: Sabo Rac Albert, Antonijevic Aleksandar, Dobo Armin, Peceric Slaven, Bukvic Nikita, Rac Szabo Hanna, Vaštag Ivett, Lulic Marko, Kuntic David, Marcikic Nemanja, Kukaras Luka, Mirnic Valentin. Trener: Jaramazovic Zoran


Bitno je napomenuti da su selekcije U8 i U10 HK Spartak krenule sa odigravanjem svojih tamicarskih turnira fakticki bez "leda u nogama" jer se postavljanje ledene površine u Subotici ocekuje tek za nešto manje od mesec dana, dok su sve ostale ekipe iz Madarske vec više od mesec dana "na ledu", cime ostvareni rezultati dodatno dobijaju na "težini". Sledeceg vikenda, 02.11.2013. ocekuje se ucešce selekcije U-10 na turniru "B" kategorije u Budimpešti, u organizaciji domacina, kluba KMH.

Subotica, 26.10.2013.
Prema ranijoj odluci UO HK Spartak da se trazi odlaganje prvenstvenih utakmica dok Subotica ne dobije led, 25.10.13. je poslat dopis HK Vitez da se odlozi prvenstvena utakmica koja je trebala da se igra u Beogradu. Rukovodstvo HK VItez je pozitivno odgovorilo na nas predlog. Inace od Saveza jos nije dobijen nikakav odgovor na dopis koje je nas klub uputio Savezu u vezi sa ovogodisnjim prvenstvom. Napominjemo da led osim u Subotici jos nije postavljen ni u Novom Sadu.

Subotica, 16.10.2013.
Od Saveza hokeja na ledu Srbije stigao je dopis i raspored utakmica na prvenstvo Srbije za sezonu 2013/2014. Prema tom rasporedu takmicenje bi trebalo da pocne sledece subote !!!. Takodje prijavljeno je 8 ekipa (HK Partizan, HK Vitez, HK Crvena Zvezda, HK Beostar (svi Beograd), reprezentacija Srbije U20, HK NS Stars(Novi Sad) , HK Tisa Volan (Segedin) i HK Spartak. Sa sednice UO HK Spartak je poslat dopis Savezu ali i drugim klubovima sa zahtevom da se utvrde tacne propozicije takmicenja, svi ucesnici takmicenja (da se izbegne preklapanje igraca i selekcija), uslovi pod kojim ce ekipa iz Segedina ucestvovati u takmicenju, termini utakmica, pocetak takmicenja, tarife sudijske organizacije.

Budimpesta, 21. i 22.09.2013.
održan je Veliki turnir otvaranja sezone za selekcije U8 i U10, na kojem je ucestvovalo ukupno 85 ekipa u obe kategorije u dva dana (48 ekipa u kategoriji U10 i 37 ekipa u uzrastu U8), bezmalo 1.000 hokejaša mladih od 10 godina.

Na ovom izuzetno kvalitetnom i prestižnom turniru su nastupili i najmladi hokejaši HK Spartak (Subotica, Srbija) i to sa dve ekipe u selekciji U10 ("B" i "C" kategorija) i jedna ekipa u U8 ("C" kategorija).

Suboticki "ledeni oklopnici" su odigrali izuzetno borbeno i kvalitetno na svim utakmicama, gde su prikazali izuzetan nivo znanja i veštine, a što je najvažnije u svim utakmicama su dali svoj trenutni maksimum, i ostvarili zapažene rezultate. Posebno treba podvuci cinjenicu da vecina rivala sa kojima su se sastali vec mesec dana treniraju na ledu, koji je u vecini gradova u Madarskoj vec postavljen, dok ce Subotica dobiti ledenu površinu tek u drugoj polovini novembra.

Rezultati, HK Spartak I - "B" kategorija (U-10):

HK Spartak I - Debrecen II 15:0
HK Spartak I - Szombathelyi Pingvinek 14:0
HK Spartak I - Pesterzsebeti Farkasok II 5:1

Rezultati, HK Spartak II - "C" kategorija (U-10):

HK Spartak II - Miskolci J. III 1:10
HK Spartak II - Budai Bocsok JSE III 0:6
HK Spartak II - Vasas SC III 2:4

Rezultati, HK Spartak - kategorija "C" (U-8):

HK Spartak - KSI 3:1
HK Spartak - White Sharks 3:1
HK Spartak - Jegkert SE 0:1
HK Spartak - KMH Veres 9:0

Boje svog kluba na turniru su branili sledeci nosioci igre HK Spartak ,najbrže kolektivne igre na svetu:

HK Spartak I (igraci do 10 godina): Sabo Rac Albert, Sabo Rac Maksim, Peceric Petar, Antonijevic Aleksandar, Kostic Luka, Mickoski Miloš, Sigulinski Mateja, Bašic Palkovic Andrej, Bašic Palkovic Filip, Kiš Matej. Trener: Brestovac Uroš

HK Spartak II (igraci do 10 godina): Đukanovic Luka, Stantic Dario, Horvat Adam, Šandor David, Feher Balint, Feher Congor, Dobo Armin, Herbatin Oliver, Kovacevic Nikola i Sekulic Elena. Trener: Jaramazovic Zoran.

HK Spartak (igraci do 8 godina): Sabo Rac Albert, Antonijevic Aleksandar, Dobo Armin, Bukvic Nikita, Rac Sabo Hanna, Kuntic David, Lulic Marko, Peceric Slaven, Kukaras Luka, Marcikic Nemanja, Miklenovic Mellanija. Trener: Brestovac Uroš


Zagreb,14.09.2013.
u Zagrebu (Hrvatska) je održan II medunarodni turnir u inline hokeju "TAPIR KUP 2013" na kojem je ucestvovalo ukupno 12 ekipa iz 5 država (Italija, Slovenija, Hrvatska, Madarska i Srbija), a na kojem je, izmedu ostalih, nastupio i HK Spartak (Subotica).
Odigrane su 3 utakmice i zabeležena tri minimalna poraza:
HK Spartak - ZKB Kwins Polet (Trst, Italija) 1:2
HK Spartak - HK Pavza (Ljubljana, Slovenija) 2:3
HK Spartak - HK Dolenjeske Toplice (Slovenija) 2:4

Tabela turnira:
1. IHK Kune (Hrv); 2. KK Inline Pula (Hrv); 3. ZKB Kwins Polet (Ita); 4. IHK Flavijevci (Hrv); 5. HK Purani (Slo); 6. KHL Tapiri (Hrv); 7. HK Vitez (Srb); 8. HK Pavza (Slo); 9. HK Dolenjske Toplice (Slo); 10. HK Spartak (Srb); 11. HC Kiskoros (Mad); 12. IHK Koprivnica (Hrv).

Za HK Spartak su nastupali: Vaštag Zoltan, Milicevic Dimitrije, Pavlovic Filip, Brestovac Uroš, Fazekaš Tibor, Šandor Žolt i Dakic Srdan. Trener: Brestovac Uroš.Zbog povrede i privatnih obaveza u poslednjem momentu su sa spiska izostala 2 standardna prvotimca (Vecic Vladimir i Fazekaš Đorde) i to je pored veoma nepovoljnog zreba bio jedan od razloga sto nije postignut bolji rezultat, iako je i ovo s obzirom na status i uslove dobar rezultat koji je postigla nasa ekipa.

Prema recima trenera ekipe Brestvca do kraja sezone je u planu još jedna akcija u hokeju na rolerima, a posle dogovora sa domacinima iz Zagreba, a to je krajem oktobra medunarodni turnir "Tri nacije" na kojem bi ucestvovale reprezentacije Srbije, Hrvatske i Slovenija "B". U sastavu reprezentacije Srbije sigurno ce biti i kandidata iz HK Spartak. Ovo bi bio prvi zvanicni nastup našeg nacionalnog sastava u inline hokeju, a sve u sklopu priprema za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo na kojima treba da ucestvujemo pocetkom avgusta sledece godiine.


Kiškoroš, 31.08.2013.
Inline ekipa HK Spartak je 31.08.2013.godine nastupila na prvenstvu Srbije, koje je odrzano na "pravom" terenu u Kiskorosu u Madjarskoj. Na prvenstvu su pored nase ekipe ucestvovale ekipe HK Vitez (Beograd) i HK Gentlemens (Novi Sad). Prvo mesto i titulu prvaka osvojila ekipa Viteza, drugi je bio Spartak, dok je trece mesto osvojila ekipa Gentlemens.

Za ekipu Spartaka nastupili su: Vastag, Brestovac, Fazekas T., Dakic, Sandor, Vecic, Tancos G. i Tancos T.

U sklopu Prvenstva odigran je cetvorokružni sistem (svako sa svakim 4 puta) u sklopu 2 turnira koji su igrani na specijalnoj podlozi za inline hokej u Kiškorošu (Madarska). Odigrano je ukupno 12 utakmica i nastavku se daju rezultati i tabela:

HK VITEZ – HK SPARTAK           2:2  4:1  5:1  3:3
HK GENTLEMENS – HK VITEZ      1:8  1:1  0:2  2:1
HK SPARTAK – HK GENTLEMENS   4:2  2:0  3:2  2:2

T A B E L A :
1. HK VITEZ                8 4 3 1 11 26:11 (+15)
2. HK SPARTAK         8 3 3 2 9 18:20 (-2)
3. HK GENTLEMENS  8 1 2 5 4 10:23 (-13)

Za najboljeg igraca Prvenstva Srbije u inline hokeju u sezoni 2013, jednoglasnom odlukom predstavnika svih klubova ucesnika izabran je: Brkušanin Marko (HK Vitez, Beograd)

L I S T A   S T R E L A C A :
1. BRKUŠANIN MARKO  HK Vitez  5  GOLOVA
 NIKOLIC NEMANJA  HK Vitez  5 GOLOVA
 ĐORĐEVIC LJUBOMIR  HK  VITEZ  5  GOLOVA
 BRESTOVAC UROŠ  HK Spartak 5  GOLOVA
 MILOŠEVIC SRĐAN  HK Gentlemens 5  GOLOVA
2. TANCOŠ GABOR  HK Spartak 4  GOLA
 SIBINOVIC LUKA  HK Vitez 4  GOLA
3. FAZEKAŠ TIBOR  HK SPARTAK 3  GOLA
 DAKIC SRĐAN HK  Spartak 3  GOLA
4. VECIC VLADIMIR  HK Spartak  2  GOLA
 MILIDEVIC DIMITRIJE  HK Gentlemens  2  GOLA
 LJUTOVAC VLADIMIR  HK Vitez  2  GOLA
 ALEKSIC UROŠ  HK Vitez  2  GOLA
 CRNOGLAVAC MARKO  HK Vitez  2  GOLA
5. ŠANDOR ŽOLT  HK Spartak  1  GOL
 VUKELIC DRAGAN  HK Gentlemens  1  GOL
 MILOSAVLJEVID DUŠAN  HK Gentlemens  1  GOL
 DAMJANOVIC MARKO  HK Gentlemens  1  GOL
 CRNOGORAC NIKOLA  HK Vitez  1  GOL
Kiškoroš, 13.07.2013.
HK Spartak je u subotu, 13.07.2013.godine nastupio na medunarodnom turniru u inline hokeju u Kiškorošu (Madarska) na kojem su ucestvovale ukupno 6 ekipa iz 3 države - Dab Docler (Dunaujvaroš, Madarska), HK Gyor (Gyor, Madarska), Tisza Volan (Segedin, Madarska), HK Kiškoroš (Kiškoroš, Madarska), HK Tapiri (Zagreb, Hrvatska) i HK Spartak (Subotica, Srbija) i u veoma jakoj konkurenciji osvojila zasluženo prvo mesto, posle boljeg izvodenja penala u finalnoj utakmici protiv ekipe HK Gyor iz Madarske. U ekipi HK Spartak su nastupila i 2 igraca iz HK Vitez (Beograd) - Aleksic i Crnoglavac.

Tibor Fazekaš, jedan od koordinatora za razvoj inline hokeja je istakao: Sve ekipe su bile podeljene u 2 grupe ("A" i "B") po 3 ekipe u kojima se igralo po principu "svako sa svakim", a potom se igralo za direktan plasman - A1/B1 za 1.mesto, A2/B2 za 3.mesto i A3/B3 za 5.mesto. Posle razigravanja u grupi gde je HK Spartak nadvisio ekipe Dab Docler (5:4) i domacina Kiškoroš (4:0), pristupilo se finalnoj utakmici sa ekipom HK Gyor koji je završen u regularnom delu nerešenim rezultatom 5:5, da bi posle boljeg izvodenja penala HK Spartak slavio sa 7:6! O kvalitetu turnira dovoljno govori i podatak da su u ekipama Dab Docler i HK Gyor nastupili BARTULIS ISTVAN i KISS AKOS, reprezentativci Madarske i u hokeju na ledu i u hokeju na rolerima, nacionalnog sastava koji je rangiran za dva ranga iznad naših nacionalnih selekcija.

Ukupan plasman:
1. HK Spartak, Subotica
2. HK Gyor, Gyor
3. Dab Docler, Dunaujvaros
4. Tisza Volan, Segedin
5. HK Tapiri, Zagreb
6. HK Kiškoroš, Kiškoroš

Za ekipu HK Spartak su nastupili: Vecic Vladimir, Šandor Žolt, Fazekaš Đorde, Brestovac Uroš, Dakic Srdan, Aleksic Uroš i Crnoglavac Marko. Trener: Brestovac Uroš

Brestovac Uroš, jedan od osnivaca inline hokeja u Srbiji je napomenuo: Posebno treba istaci da se svi ovi turniri u regionu (Slovenija, Hrvatska, Madarska, Bugarska, Turska...) igraju na specijalnoj podlozi za inline hokej (specijalna vrsta plastike), koja na žalost za sada ne postoji ni u jednom gradu u Srbiji. Samim time su svi naši igraci "osudeni" na treninge koji se održavaju na asfaltnim površinama, na kojima se sama igra i tehnika znacajno razlikuju u odnosu na podlogu. Iskreno se nadamo i verujemo da ce u bliskoj buducnosti biti obezbedena ovakva jedna podloga i u našem gradu/državi, koji ce dodatno doprineti razvoju i popularizaciji i ostalih slicnih sportova (umetnicko klizanje, brzo klizanje) kao i samoj rekreaciji vožnje rolera koja je sve više rasprostranjena medu svim generacijama u našem društvu.

Posebnu temu ovog sporta u razvoju predstavlja i nastup naše državne reprezentacije na kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje se održava u drugoj polovini 2013.godine u Bugarskoj (Sofija), a na kojem bi naša reprezentacija, barem prema do sada prikazanim nastupima i rezultatima, imala realne šanse za plasman na Svetsko prvenstvo, Division I , koje se od 15.-21.juna 2014.godine održava u Pardubicama (Rep. Ceška). Nadamo se da ce vodeci ljudi našeg Saveza i sporta uopšte (Ministarstvo za sport, Olimpijski komitet Srbije, Lokalne samouprave...) prepoznati ovu priliku i pružiti svu potrebu podršku ovim momcima da od svog entuzijazma naprave prve konkretne korake i primerom povedu i najmlade hokejaše i svu ostalu decu prema razvoju inline hokeja u Srbiji.

U prethodnih mesec dana su organizovana još 2 turnira za mlade selekcije (U-10 i MIX), takode u Kiškorošu (Madarska) jer je u ovom malom mestu u našem komšiluku (75 km od Subotice) postavljena podloga za inline hokej, a na kojima su selekcije HK Spartak takode zabeležile veoma zapažene rezultate - MIX ekipa je 2 puta osvojila turnir dok je ekipa U10 zauzela jedno 1. i jedno 2.mesto!
Zagreb, 22.06.2013.
HK Spartak je u subotu, 22.06.2013. godine bio ucesnik tradicionalnog medunarodnog turnira "KUNE 2013" u inline hokeju (hokej na rolerima) u kategoriji seniora koji je održan u Zagrebu (Hrvatska) i na kojem je ucestvovalo ukupno 8 ekipa iz Slovenije, Hrvatske i Srbije. Turnir se odigrao na Sportskom centru Kune, na specijalnoj podlozi namenjenoj za inline hokej, i treba nepomenuti da na žalost takva podloga za sada ne postoji ni u jednom gradu u Srbiji.

HK Spartak je odigrao ukupno 4 utakmice na turniru i ostvario polovican uspeh - 2 pobede i 2 poraza i zauzeo sasvim solidno 5 mesto u ukupnom plasmanu. Treba istaci da su na turniru, za svoje ekipe, nastupili gotovo svi igraci reprezentacije Hrvatske koja se trenutno nalazi na 12-13 mestu na IIHF rang listi, kao i ekipa "Dinamit" aktuelni prvak Slovenije, cija reprezentacija igra u Top diviziji svetskih prvenstava u inline hokeju, a za ekipu HK Lisjaki iz Maribora je nastupio i Denis Kadic, kapiten reprezentacije Slovenije. Svi ovi podaci dodatno doprinose kvalitetu i uspehu HK Spartak na pomenutom turniru.

HK Spartak je u svom sastavu na turniru u Zagrebu imao i 5 igraca iz HK Vitez (Beograd) koji su maksimalnom borbenošcu i svojim kvalitetom dodatno doprineli lepom uspehu. Za HK Spartak su nastupali: Vaštag Zoltan, Fazekaš Đorde, Fazekaš Tibor, Vecic Vladimir, Šandor Žolt, Dakic Srdan, Brestovac Uroš, Aleksic Uroš, Ljutovac Vladimir, Nikolic Nemanja, Brkušanin Marko i Crnogorac Danilo.

REZULTATI:

HK Spartak - HK Dinamo (Zagreb) 2:6
KHK Tapiri (Zagreb) - HK Spartak 2:5
HK Spartak - HK Lisjaki (Maribor) 2:4
HK Spartak - HK Ježevi (Zagreb) 2:1

HK Spartak je nastavio saradnju sa ekipama iz regiona i najverovatnije ce na sebe preuzeti organizaciju u toku meseca jula gde ce HK Spartak biti i domacin turnira još jednog prestižnog turnira za seniore na kojem ce ucestvovati 5 ekipa iz Hrvatske, Madarske i Srbije. Ovaj turnir ce se najverovatnije održati u Kiškorošu (Madarska) koji se nalazi nekih 75 km od Subotice, a gde se nalazi najbliža podloga za inline hokej, osnovni preduslov za odigravanje ovakvih turnira.


Subotica, 07.06.2013.
U sezoni 2013/2014 ekipa Spartaka i dalje nastupa u dva prvenstva. U prvenstvu Srbije nastupace sa selekcijama U8, U10, U12, U14, U16 i seniori, dok ce u prvenstvu Madjarske nastupati U8, U10 i "mix" ekipa. Takmicenje "mix" ekipa je novo takmicenje u okviru prvenstva Madjarske i sustina mu je u tome da ekipu cine tri postave od kojih prvu postavu cine igraci U16, drugu U14 i trecu postavu igraci U12 generacije. Postave igraju protiv svoje generacije. Ovo takmicenje je pre svega za one klubove koji nemaju veliki fond igraca, a sa druge strane, posto ce se takmicenje odvijati po grupama koje ce biti teritorijalno odredjene, nasa ekipa ce imati manje troskove transporta barem u prvom krugu takmicenja.